Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Любослав Пенев загатна за нови футболисти в Локо Пловдив

18 август 2024, 23:00 часа • 1659 прочитания

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Любослав Пенев даде интервю относно представянето на "смърфовете" от началото на сезона. Опитният специалист е доволен от своите възпитаници. Той разкри, че спортно-техническият щаб на "черно-белите" наблюдава футболисти на три позиции.

Любо Пенев е доволен от играта на Локо Пловдив

"Отчитам представянето за много добро. Играхме със силни съперници, които се борят за челните места, 4 сериозни двубоя за нас, отборът израства с всеки изминал мач. Доволен съм от адаптацията на новите футболисти, но и не само от тях. Доволен съм от представянето на целия отбор в тренировъчния процес", започна Пенев пред официалния сайт на Локо Пловдив.

В МИНАЛИЯ КРЪГ: Локо Пловдив се завърна на пътя на победите, синът на Любо Пенев с асистенция (ВИДЕО)

ВАР-ът на Actualno

Локо Пловдив гради нов отбор

"За тях това е един период на адаптация към новите изисквания на новото ръководство и начало за поемане на повече отговорност. Ние в момента изграждаме нов отбор, защото през миналия сезон напуснаха основни футболисти като Динко Хоркаш, Матеус да Силва, Евандро, Георги Минчев, Джовани, Бабакар Дион. Това е половин отбор", отбеляза той.

"Смърфовете" искат да се подсилят на три поста

"Изграждаме нов отбор, като ние сме един от най-младите тимове в Първа лига, с футболисти, които тепърва ще показват най-доброто от себе си. Надявам се, че имаме нови футболисти. Наблюдаваме футболисти на три позиции", разкри треньорът на "смърфовете".

ОЩЕ ОТ ПЪРВА ЛИГА: Въпреки шумната "синя" агитка: Лудогорец излъга Левски с рикошет в края (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес