Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Локомотив Пловдив разтрогна с Любо Пенев по взаимно съгласие и му пожела успех

21 октомври 2024, 13:54 часа • 716 прочитания

Ръководството на Локомотив Пловдив обяви, че е постигнало договорка с Любослав Пенев за разтрогване на договора му по взаимно съгласие. "Смърфовете" стартираха преговорите за разтрогване преди повече от седмица, а сега изглежда, че двете страни са се разбрали за условията на раздялата.

Любослав Пенев и Локомотив Пловдив се разбраха за разтрогването

"ПФК Локомотив Пловдив разтрогна по взаимно съгласие с Любослав Пенев. Двете страни официално постигнаха договорка", съобщиха от клуба. "ПФК Локомотив Пловдив благодари на Любослав Пенев за неговата работа и му пожелава успех в бъдещите начинания", допълват от "Лаута". 

Любослав Пенев

Как Пенев се раздели с Локо

Любо Пенев вече се сбогува с играчите на Локо Пловдив, като го направи чрез изявление до БТА. Междувременно се появиха медийни информации, че Пенев ще иска тлъста неустойка от Локомотив след изгонването му от отбора много преди края на неговия контракт с клуба.

Отборът на Локомотив ще бъде воден от Христо Златински. Все още не е ясно какво ще бъде бъдещето на Пенев, но се появиха слухове, че може да се завърне начело на националния отбор, наследявайки на поста Илиан Илиев, който претърпя сериозни критики след тежката загуба с 0:5 от Северна Ирландия.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес