Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Локо София бе със свалени гащи! Защо Левски да не се намеси в борбата за титлата?"

26 юли 2024, 15:20 часа • 786 прочитания

Бившият нападател на Левски Петър Курдов даде интервю, в което коментира изминалия мач от първия кръг на efbet Лига между "сините" и Локомотив София. Според легендата столичните железничари са играли със свалени гащи, а Алекс Колев трябва да се движи повече. Някогашният голмайстор не вижда защо Левски да не се намеси в борбата за титлата.

Българският футбол няма нужда от тимове със свалени гащи

"Определено добър старт, резултат и игра от страна на Левски. Друг е въпросът, че Локомотив бяха със свалени гащи и както каза треньорът им, са отбор на три седмици. Българският футбол няма нужда от такива тимове, но това си е техен проблем. Новите играчи на Левски впечатлиха с добра игра и много тичане. Вкараха се красиви голове. Стана хубав мач за сините. Това трябва да се вижда. Доволен съм от двубоя", заяви Курдов пред колегите от "Тема Спорт".

ОЩЕ: Стана ясно защо новият вратар на Левски не е в групата за мача срещу Ботев Враца

ВАР-ът на Actualno

Колев трябва да се движи повече

"Колев вкара прекрасно попадение. Рядко се вижда такова отиграване с глава по нашите терени. Но само толкова мога да кажа, защото според мен той трябва повече да се движи. Имам чувството, че е уморен. Пожелавам му успех, тъй като носи най-важната фланелка в отбора – тази с № 9 на гърба. Това задължава още повече", смята той.

"Защо да не може да се намеси в борбата за титлата?"

"Защо да не може да се намеси в борбата за титлата? Приветствам новите в Левски. Трябва да похвалим и Станислав Генчев. Дано да продължи по този начин, защото сега идват сериозните мачове.  Трябва да си абсолютен кретен, за да не кажеш, че тимът е изиграл отличен мач срещу Локомотив София. В него имаше от всичко. Непримиримостта и хъсът, за да се стигне до тези шест гола, не сме ги виждали от много време. Дано се продължава в същия дух. Добра новина бе и покриването на главницата към Столична община и се надявам да се тръгне само нагоре", каза още бившият нападател.

ОЩЕ: Генчев притесни феновете на Левски с лоши новини, но загатна за дебют (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес