Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Локо Пловдив се завърна на пътя на победите, синът на Любо Пенев с асистенция (ВИДЕО)

10 август 2024, 21:00 часа • 1076 прочитания

Локомотив Пловдив постигна категоричен успех с 2:0 при визитата си на Берое в двубой от четвъртия кръг на efbet Лига. Жулиен Лами изведе "черно-белите" напред в резултата в 58-ата минута, възползвайки се от асистенция на Николас Пенев. Малко преди да изтече редовното време Христо Иванов сложи точка на спора. Така "смърфовете" се върнаха на пътя на победите след загубата от Левски и хикса с Ботев в градското дерби.

Локо Пловдив подчини Берое

Възпитаниците на Любо Пенев стартираха по-добре срещата. Те обаче не успяха да създадат голово положение. В 33-тата минута се случи най-интересното до момента. Берое получи дузпа, която беше отменена. Драгомир Драганов посочи бялата точка, но имаше вдигнат флаг за засада, а ВАР потвърди нередовната позиция на Годой.

ОЩЕ: БФС обяви наказанията след кръга, изненадващ лидер в "класацията"

ВАР-ът на Actualno

Пенев асистира, Лами бележи

В началото на второто полувреме Артур Мота демонстрира своя рефлекс, за да избие изстрел на Каракашев. В 51-вата минута Мартин Луков също засвидетелства класата си и спря Белоти, а 120 секунди по-късно и Годой. В 58-ата минута Николас Пенев отправи хубаво центриране към Лами, който с глава вкара за 1:0.

Христо Иванов сложи точка на спора

След това Димитър Илиев подаде към Христо Иванов, а халфът не намери целта. В 79-ата минута стражът на "смърфовете" направи трето много важно спасяване при шут на Годой. 120 секунди преди да изтече редовното време Иванов се възползва от грешка в отбраната на съперника и сложи точка на спора.

ОЩЕ: Новият в Левски: Киелини е като мой учител, вечно ще помня тренировките на Роналдо (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес