Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски търси на кого да продаде името на стадион "Георги Аспарухов"

18 септември 2024, 12:05 часа • 542 прочитания

Ръководството на Левски е в търсене на нов рекламодател, който да закупи правата да присъства в името на стадион "Георги Аспарухов". В последните години стадионът на "сините" се казваше "Vivacom Арена Георги Аспарухов", а сега други компании ще могат да кандидатстват да поставят търговското си наименование в името на стадиона.

Как ще се казва стадион "Георги Аспарухов": Левски търси нов партньор

"Сините" отварят едномесечен конкурс до 18 октомври, като желаещите могат да подадат оферта към клуба. Контрактът ще бъде за една година, като ще има и ексклузивна опция за удължаване на срока с още една година. Търговското наименование ще бъде изписано на фасадите на Сектор "А" и Сектор "В", както и на други места.

стадион Георги Аспарухов

Ето какво написаха от Левски:

„Професионален футболен клуб Левски“ АД кани всички дружества, които имат интерес да популяризират дейността си чрез добавяне на търговско наименование към името на стадион „Георги Аспарухов“, да кандидатстват за рекламната позиция.

Тя предоставя възможност за позициониране на търговското наименование на фасадите на Сектор "А" и Сектор "В" на стадион „Георги Аспарухов“, абонаментните карти и билетите за домакинските на мачове на представителния отбор на клуба и гарантирана позиция на търговското наименование в публикациите в официалните канали на клуба – www.levski.bg , официалните страници на клуба в социалните мрежи във Facebook, Instagram, TikTok и YouTube.

Срокът за изпълнение на рекламната позиция е 1 календарна година, считано от 01.01.2025 г. с ексклузивна опция за удължаване на срока с 1 допълнителна календарна година.

Всички желаещи могат да подадат оферта до office@levski.bg от 18.09.2024 г. до 18.10.2024 г.

ОЩЕ: Измамата на века, която провали Левски срещу ЦСКА!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес