Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски се готви за раздяла с нападател през лятото

02 април 2024, 10:07 часа
Реклама

Левски се готви да се раздели с един от основните си футболисти след края на сезона. Става въпрос за централния нападател на тима Рикардиньо. Според колегите от „Тема спорт“ шефовете на „сините“ са решили да продадат бразилския офанзивен футболист през лятото.

Към Рикардиньо имаше интерес през зимата

Както е известно, през зимата сериозен интерес към 22-годишния Рикардиньо имаше от страна на Виктория Пилзен. Чехите дори предложиха 600 хиляди евро за правата му, но тогава до сделка не се стигна, тъй като шефовете на Левски искаха поне милион, за да се разделят с бразилеца. Впоследствие руският Урал също изпрати оферта за централния нападател, но той остана на „Герена“.

Рикардиньо

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: ЦСКА започна най-важния си мач, ред е на Левски

Чехи ще опитат да вземат Рикардиньо през лятото

Очаква се през лятото Виктория Пилзен отново да опита да привлече бразилеца. През този сезон Рикардиньо се представя на доста добро ниво като има общо 30 мача за Левски във всички турнири. В тях той се е отчел с 9 попадения и е направил 6 асистенции. Вчера пък стана ясно, че „сините“ вече са намерили заместник на Рикардиньо, след като са подписали предварителен договор с нападател от Първа лига.

Междувременно Наско Сираков зачеркна голям талант на Левски и национал на България.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес