Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски най-накрая намери заместник на Кордоба, „сините“ подписаха с национал на Венецуела

31 юли 2024, 23:09 часа • 1923 прочитания

Левски най-накрая намери заместник на Хосе Кордоба. Както е известно, централният защитник наскоро бе продаден на английския Норич. В последния месец „сините“ усилено търсеха футболист, който да го замени и в крайна сметка го намериха в лицето на национал на Венецуела.

Макун подписа за 3 години с Левски

✍️ „ПФК Левски“ подписа договор със защитника Кристиан Фредерик Байой Макун Рейес. ⏳ Контрактът с футболиста от...

Posted by ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI on Wednesday, July 31, 2024

Става въпрос за 24-годишния Кристиан Макун. Централният бранител премина днес задължителните медицински прегледи, след което официално подписа своя договор с Левски. Контрактът на защитника е за срок от 3 години. Новият играч на "сините" дори направи първа тренировка с отбора на Станислав Генчев.

💙 Кристиан Макун с екипа на Левски ⏳ Контрактът с футболиста от Венецуела е до лятото на 2027 година. 👉 Абонирайте се за YouTube канала на ЛЕВСКИ ТВ тук: https://rb.gy/e4ledi #Трансфер #ВсичкиЗаедно #ЛевскиЕВечен #ИсториятаВдъхновява #ФланелкатаЗадължава

Posted by ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI on Wednesday, July 31, 2024

Кристиан Макун пристига при „сините“ без пари

⚽Макун с първа тренировка за "сините" ⏳ Контрактът с футболиста от Венецуела е до лятото на 2027 година. 👉 Абонирайте се за YouTube канала на ЛЕВСКИ ТВ тук: https://rb.gy/e4ledi #Трансфер #ВсичкиЗаедно #ЛевскиЕВечен #ИсториятаВдъхновява #ФланелкатаЗадължав

Posted by ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI on Wednesday, July 31, 2024

Кристиан Макун пристига в Левски без пари, след като договорът му с кипърския Анортозис изтече на 1 юли и не бе подновен. В кариерата си той е носил екипите на венецуелския Самора, Интер Маями, Форт Лодърдейл, Шарлът и Ню Инглънд. За националния отбор на Венецуела защитникът има 12 мача. Той бе част от тима, който участва на тазгодишното издание на Копа Америка.

Днес пък стана ясно, че медицинският щаб на Левски е успял да вдигне на крака трима за мача с Локомотив Пловдив.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес