Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Крушарски е непоколебим: Чашата на търпението преля, тръгвам си от Локомотив Пловдив с високо вдигната глава

26 септември 2024, 12:31 часа • 500 прочитания

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски е непоколебим в решението си да напусне клуба. Това разкри самият той пред колегите от „Диема“. Бизнесменът заяви, че чашата на търпението му е преляла и той си тръгва от „смърфовете“ с високо вдигната глава.

Както е известно, в последните дни напрежението в Локомотив Пловдив достигна своя връх, след като редица ръководители на клуба подадоха оставки заради слабите резултати. Вчера пък треньорите и служителите в школата на „черно-белите“ обявиха, че напускат в знак на подкрепа към Христо Крушарски.

„Няколко човека искат да яздят коня, но без да го хранят“

Христо Крушарски

„Ситуацията в Локомотив Пловдив е доста тежка за мен. Разделям се с нещо, което съм творил 9 години. Никога не съм бил в такава форма за такива действия. Този път чашата на търпението преля. Аз си събирам багажа и си тръгвам от Локомотив с високо вдигната глава“.

„Доста обиди съм преглътнал преди 4-5 години, но сега малко ми дойде в повече. Едва ли един човек, който налива пари във футбола, трябва да се отнасят някои хора, не всички, защото има и истински фенове, но има и едни, които са като къртиците. Ровят и не се знае къде ще излязат“.

„Всичко дойде от момента, в който започнаха да валят обидите към мен. Аз съм доста търпелив човек. Няколко човека искат да седнат на коня и да го яздят, но без да го хранят. Потърпевши ще са децата, футболистите и общността на Локомотив“, заяви Христо Крушарски.

Преди дни ръководството на Локомотив Пловдив въведе 8-часов работен ден за треньорския щаб.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес