Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Крило на Левски впечатлил Генчев, треньорът се готви да му даде по-голяма роля в тима

21 юни 2024, 11:51 часа
Реклама

Крило на Левски е впечатлил новия треньор на тима Станислав Генчев. Става въпрос за 25-годишния бразилски футболист на Евертон Бала. Това разкриха колегите от „Тема спорт“. Според информациите наставникът на „сините“ е останал много доволен от качествата и старанието на южноамериканеца и се готви да му даде по-голяма роля в тима през новия сезон.

Реклама

Бала застава редом до Рикардиньо и Колев?

Генчев обмисля варианта да използва Евертон Бала като втори нападател. Това означава, че той ще трябва да си партнира с някой измежду Рикардиньо и новото попълнение Алекс Колев в предни позиции. Бразилецът обаче ще има доста по-свободни функции от колегите си атака и ще бъде свръзката между полузащитата и офанзивната линия на Левски.

Левски Берое Евертон Бала

Евертон Бала е под наем на „Герена“

Евертон Бала пристигна в Левски в края на февруари тази година под наем от бразилския Мирасол. Той изигра общо 12 двубоя с екипа на „сините“ в Първа лига, в които се отчете с една асистенция. Фланговият играч има договор със столичани до края на 2024-та, но има голяма вероятно шефовете на Левски да опитат да го задържат, ако успее да се наложи в първия състав.

По-рано днес стана ясно, че Левски е много близо до подпис с хърватски защитник.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес