Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Красимир Балъков каза дали се завръща в българския футбол

08 октомври 2024, 19:35 часа • 438 прочитания

Легендата на българския футбол Красимир Балъков коментира спекулациите за завръщането си в Първа лига. Героят от САЩ 94 заяви, че е замразил треньорската си кариера засега, и няма вариант да поеме Хебър Пазарджик.

Балъков няма да става треньор на Хебър

"Това са някакви спекулации, които нямат нищо общо с реалността. Никой не ми се е обаждал и не знам откъде идват тези информации. Треньорската кариера засега малко съм я замразил, защото имам някои лични неща, които трябва да свърша. Наблюдавам това, което се случва в българския футбол, и когато му дойде времето, вие първи ще разберете“, заяви Балъков пред медиите във Велико Търново, където бе за откриването на нов фитнес и среща с учениците от Старопрестолната гимназия по икономика, предава Sportal.bg.

ВАР-ът на Actualno

Има светлинка в тунела

"Доста години не е имало толкова негативни неща около клубния футбол. Но пък от друга страна, има светлинка в тунела и е радостно, че националният отбор се представя добре. Резултатите са добри, надявам се да победят и срещу Люксембург. В България е така – едно не е както трябва, друго се пооправя, дай Боже да се оправи всичко, защото футболът е един от най-важните спортове“, допълни бившият халф на Щутгарт.

ОЩЕ: Балъков разкри какво се случва с Петър Хубчев, четвъртите в света правят фондация

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес