Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кандидат за елита на Швейцария стартира преговори със защитник на ЦСКА

21 март 2024, 09:49 часа
Реклама

Кандидат за елита на Швейцария е стартирал преговори със защитник на ЦСКА. Става въпрос за тима на Сион, който е влязъл в контакт с агентите на българския национал Иван Турицов. Това съобщиха колегите от „Мач Телеграф“.

Сион искаше Турицов още зимата

Както е известно, Сион искаше да привлече Турицов още по време на зимния трансферен прозорец. Швейцарците изпратиха и официална оферта за него на стойност 200 хиляди евро. В крайна сметка обаче до сделка не се стигна и десният бек остана при „армейците“.

Сега представители на Сион са влезли в директен контакт с агентите на Иван Турицов, тъй като до края на договора му с ЦСКА остават по-малко от шест месеца и той може да преговаря с всеки един друг клуб. Очаква се съвсем скоро да стане ясно дали българският национал ще облече екипа на тима.

ЦСКА Левски Уелтън Иван Турицов Илиян Стефанов

Сион е на крачка от елита

Сион е много близо до промоция в елита на Швейцария. Тимът заема първа позиция във втора дивизия с 56 точки – на 2 от втория в подреждането Тюн. Завършилият на първо място се класира директно, а вторият играе бараж. В Сион се подвизава друг български национал – Георги Русев, който премина в отбора през зимата от ЦСКА 1948.

Вчера пък стана ясно, че ЦСКА има четирима футболисти в Топ 10 на най-скъпите играчи в Първа лига.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес