Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как да се върнеш към победите след загуба с 1:6: Треньор на тим от Втора лига даде рецептата

20 август 2024, 21:35 часа • 2355 прочитания

Старши треньорът на Несебър Николай Жечев обясни как е успял да възстанови психически своите възпитаници след загубата с 1:6 от Добруджа и да ги мотивира за победата с 2:1 срещу Спортист (Своге) в двубой от петия кръг на Втора лига.

Емоционални тренировки помогнаха да Несебър да се върне към победите

„Истината е, че беше трудна седмица. След тежкото поражение с 1:6 от Добруджа в предишния кръг, сами се досещате, че нямаше особено настроение по време на подготовката за двубоя със Спортист. Проведохме малко по-емоционални тренировки, насочихме усилия за психическо разтоварване на момчетата и радващото е, че в крайна сметка имаше резултат. Смятам, че напълно заслужено победихме Спортист (Своге), който е доста добър отбор. Поздравявам момчетата, защото се раздадоха и вложиха максимално старание“, заяви Жечев пред официалния сайт на ОФК Несебър.

ВАР-ът на Actualno

Тежко препятствие за "делфините"

„Сигурен съм, че тази победа ще ни даде още малко самочувствие, защото сега ни предстои гостуване на Фратрия. Съперникът е добър отбор, добре организиран и с добра селекция. Изиграхме една контрола през лятото, така че според мен няма кой знае с какво да се изненадаме“, каза още наставникът на „делфините“.

ОЩЕ: ЦСКА II следва примера на ЦСКА: Загуби от Пирин и се закотви на дъното

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес