Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Йовичевич: В Лудогорец се работи на европейско ниво! Не сме дошли на почивка в Чехия

02 октомври 2024, 22:55 часа • 467 прочитания

Наставникът на Лудогорец Игор Йовичевич говори преди втория мач на "орлите" от основната схема на Лига Европа. Разградчани гостуват на чешкия Виктория Пилзен, а Йовичевич е категоричен, че неговият отбор не е дошъл на почивка и ще опита да спечели трите точки в срещата. Той добави още, че е изключително впечатлен от организацията в Лудогорец, като я определи на "много високо европейско ниво".

Лудогорец излиза срещу Виктория Пилзен за победата

"Първите ми впечатления от организацията в клуба са много добри. Тя е на много високо европейско ниво. Сигурен съм, че с работа отборът ще остане още по-добър. Гордея съм, че съм в клуб като Лудогорец и ще дам всичко от себе си да ставаме по-добри. Това е много важна задача за нас, защото искаме да се представяме добре във всеки мач и стъпка по стъпка да вървим напред. Това е футболът", каза Йовичевич на чешка земя.

Игор Йовичевич

"Всеки двубой е различен. Готвим се за всеки един опонент по различен начин. Разучили сме силните страни на нашия съперник. Видяхме и Славия (Прага), както повечето чешки клубове – отлични футболисти и отличен колектив. Добри са в битките за първа и втора топка, добре използват дългите пасове. Имат страхотни индивидуални качества. Готови сме за двубоя и знаем, че ще бъде много тежък мач утре.

Виктория (Пилзен) е добър отбор, но и ние сме много класен тим. Ще покажем утре нашата амбиция, нашата тактика, нашите нови идеи и воля за победа. Не сме дошли на почивка - тук сме, за да победим. Детайлите ще бъдат много важни и определящи. Анализирали сме всяка част от играта на Виктория. Напълно способни сме да вземем трите точки. Антон Недялков е нашият капитан и е много важен за нас. Надявам се скоро да се завърне на терена, защото определено липсва на отбора", добави още той.

Ето какво трябва да направи Лудогорец, за да победи Виктория Пилзен!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес