Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Илиан Илиев се възмути от терена на „Колежа“, очаква БФС да реагира преди мача на България

20 август 2024, 14:32 часа • 601 прочитания

Селекционерът на националния отбор по футбол на България Илиан Илиев се възмути от състоянието на терена на стадион „Христо Ботев“. В момента тревното покритие на „Колежа“ е в потресаващ вид и това си пролича по време на срещата между Ботев Пловдив и Хебър Пазарджик през уикенда.

България посреща Северна Ирландия на „Колежа“

Стадион Христо Ботев Колежа

Илиев сподели, че очаква Българския футболен съюз да реагира на ситуацията, тъй като на 8 септември представителният ни тим приема на стадион „Христо Ботев“ състава на Северна Ирландия в двубой от Лигата на нациите. Според селекционера на „лъвовете“ няма да е никак добре националите да играят международен мач на толкова лош терен.

Илиан Илиев е притеснен от състоянието на тревното покритие

Илиан Илиев

„Някои терени са запазени, с други на са успели да го направят. Надяваме се до 8 септември да се вземат мерки, тъй като теренът не е в добро състояние – видяхме го. Преди обяд говорих с моя помощник Георги Донков и му казах да се поинтересува в Българския футболен съюз какво се случва там. Може ли да се реагира, тъй като със сигурност да играем международен мач в тези условия – няма да е добре“, каза Илиев.

Вчера пък Илиан Илиев обяви имената на повиканите в представителния тим футболисти, които играят в чужбина.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес