Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Илиан Илиев: Нямаме гостуване, което да мине между другото, малки неща решават първенството

20 април 2024, 18:14 часа • 2159 прочитания

Треньорът на Черно море Илиан Илиев бе много разочарован от представянето на неговия тим срещу Пирин Благоевград в мач от последния кръг на редовния сезон на Първа лига. Както е известно срещата на стадион „Христо Ботев“ завърши при резултат 0:0, а това може да коства второто място на варненци.

Илиев заяви след равенството с Пирин, че „няма едно гостуване, което да мине между другото“. Специалистът визира отсъжданията на реферите през този сезон, както и представянето на Станимир Тренчев в срещата с „орлетата“. Варненци имаха сериозни претенции за втори жълт картон на играч на Пирин още през първата част, но главния съдия и ВАР прецениха друго.

„Фактите са факти“

Черно море

 

Най-важното е, че не ни вкараха гол. Създадохме много ситуации, но ни липсваше последния удар, за да победим. Като гости направихме всичко възможно, пресирахме високо, неутрализирахме контраатаките на Пирин, но не успяхме да вкараме. Като не е вкараш, няма как и да победиш“.

„Фактите са си факти, не вкарахме гол, не взехме три точки. Нямаме едно гостуване, което да мине между другото. За нашия отбор добре игра с топката, сменяхме фланговете, но ни липсваше самочувствие и късмет. Малки неща решават първенството. Взимат се точки, но няма смисъл да дърпаме натам, тъй като сме свикнали“.

„Няма значение кой ще ни е първият противник в първата шестица. Не правим сметки. Важното е да знаем кога ще са датите за евентуалните мачове. Чакаме да свърши уикендът, за да си разберем програмата. Всеки мач има своята история, не виждам голям контраст в представянето ни игрово при домакинствата и гостуванията, разликата е само точкова“, каза Илиан Илиев.

Преди дни стана ясно, че ръководството на Черно море прави всичко по силите си да задържи Илиан Илиев.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес