Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Илиан Илиев: И Георги Иванов е разочарован като мен, имаме талант в атака (ВИДЕО)

05 юни 2024, 15:38 часа • 1320 прочитания

Селекционерът на националния отбор по футбол на България Илиан Илиев даде своето мнение на прибиране след равенството между "лъвовете" и Румъния. Специалистът смята, че имаме много талант в атака, и затова има резерви към представянето на нападателите. Наставникът на Черно море разкри, че президентът на БФС Георги Иванов също не е доволен от отсъствието на някои състезатели.

Илиев отличи желанието на българите, но има резерви в атака

"Това е контрола и не трябва да правим генерални изводи. Важното беше, че показаха огромно желание нашите футболисти. Имаме резерви в офанзивен план, тъй като имаме доста талант там. Като желание сме доволни много", заяви Илиев на прибиране след равенството между България и Румъния.

Липсваха 7 "лъва"

"Колкото повече хора видим в игрова обстановка, толкова е по-добре за нас. Ние започнахме мача вчера със седем човека от мача с Азербайджан. Не е малко седем човека да запазиш през три месеца, ако не и повече", допълни той.

ОЩЕ: Героят на България Иван Дюлгеров е бил подготвен за спасената дузпа

"Ние не гледаме серии, гледаме да изградим стил"

"Словения си имат изчистен стил и ще ни бъде доста трудно, не го казвам ей така, за да се каже, а наистина е така. И двамата им нападатели са качествени на Словения. Те като отбор са доста сработени. Ние не гледаме серии, гледаме да изградим стил. Резултатите, когато са позитивни, е добре, но в Лигата на нациите трябва и да побеждаваме, ако искаме да станем първи в групата си", смята селекционерът.

Георги Иванов е разочарован от отсъствието на някои футболисти

"Имахме разговори с Георги Иванов и той като мен е разочарован, че хора които сме повикали, не са дошли", разкри Илиев относно факта, че Лудогорец отказа да пусне трима национали да играят за България (подробности четете в линка).

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес