Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Гони го страшен карък: Капитанът на Лудогорец със съмнения за тежка контузия

26 август 2024, 13:49 часа • 546 прочитания

Страхотен карък гони един от основните футболисти на Лудогорец в последните години. Става въпрос за капитана на разградчани Антон Недялков, който е със съмнения за тежка контузия след двубоя от шестия кръг на Първа лига срещу Берое.

Антон Недялков е със съмнения за скъсана връзка

Както е известно, снощи „орлите“ победиха старозагорци с минималното 1:0. В самия край на първата част обаче Антон Недялков бе заменен принудително заради контузия. След първоначалните прегледи има съмнения, че бранителят е със скъсана вътрешна връзка на лявото коляно. Очаква се тези дни той да мине обстойни медицински изследвания, които да покажат колко тежка е травмата на крайния защитник и колко време ще му е необходимо, за да се възстанови.

Антон Недялков

На Недялков не му върви

Антон Недялков е преследван от контузии откакто премина в Лудогорец през лятото на 2018-та. До момента българският национал е пропуснал общо 106 двубоя на разградчани заради различни травми. През сезон 2021/22 той бе аут за няколко месеца заради контузия в глезена. През миналата година пък Недялков бе шест месеца в лазарета заради операция на петата, а след това и заради възпаление на самата пета.

Онзи ден пък стана ясно, че пет тима наддават за една от звездите на Лудогорец.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес