Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Генчев разкри проблемите на Левски, поиска повече себераздаване и дисциплина

29 юни 2024, 23:15 часа

Новият треньор на Левски Станислав Генчев разкри какви са проблемите на тима преди старта на новия сезон. Младият специалист бе категоричен, че играчите на „сините“ трябва да се раздават повече и допълни, че изисква от тях да бъдат доста по-дисциплинирани.

Реклама

Станислав Генчев говори пред медиите след победата над Септември София, като сподели, че е очаква тактически отборът му да се справи доста по-добре в срещата. Бившият наставник на Лудогорец, Локомотив София и Крумовград допълни, че не е доволен от многото пропуски, които правят играчите му.

Станислав Генчев разкритикува Левски

Станислав Генчев Живко Миланов

От резултата съм доста доволен, но в играта трябват още много неща да изчистваме. Истината е, че очаквах да се представим по-добре тактически. Доволен съм от влагането на футболистите, но тактически сме доста далеч. Всеки мач трябва да сме по-добри и да сме напреднали. Има напредък в отбелязването на головете, но и доста пропуски“.

„Притеснява ме бавния преход. Хареса ми, че футболистите се стараят да се влагат. Покриха дистанцията. По-следващата седмица и натам ще ни е полза. Доволен съм от всеки един футболист. От нас се иска себераздаване, тактическа дисциплина и много голове. Всеки е дошъл да гледа головете.

„Ще има за някои футболисти повече игрово време за други по-малко. Всеки трябва да се бори за мястото си в отбора. Някой може да играе 15 минути, но следващия мач да играе от първата минута. Всеки ще получава шанс. Някои ще получават по-дълго игрово време, за да достигнат до 90 минути както са официални мачове“, обясни Станислав Генчев.

Вчера пък Левски обяви официално новия си вратар.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес