Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Футболисти на ЦСКА посетиха контузения Преслав Йорданов в болницата (СНИМКА)

25 април 2023, 16:49 часа
Реклама

Футболистите на ЦСКА Иван Турицов и Енес Махмутович заедно с главния физиотерапевт на клуба Иван Христов посетиха нападателя на Пирин Благоевград Преслав Йорданов в болницата, в която е настанен. Както е известно офанзивният играч на „орлетата“ пострада тежко по време на двубоя между двата тима през уикенда, като се наложи да бъде хоспитализиран.

Йорданов се появи на терена след почивката, но след сблъсък с Махмутович бе заменен принудително. Той веднага бе откаран в болница, където след направените му прегледи стана ясно, че има фрактура на четвъртото ребро, както и частичен пневмоторакс.

❤️На терена сме съперници, в живота проявяваме уважение, съпричастност и човечност. 🙏Днес Иван Турицов, Енес Махмутович...

Posted by CSKA Sofia FC on Tuesday, April 25, 2023

„Червените“ пуснаха снимка от посещението на Турицов, Махмутович и Христов при Йорданов, като отдолу написаха: „На терена сме съперници, в живота проявяваме уважение, съпричастност и човечност“.

Преслав Йорданов бе в ЦСКА по времето, в което 31-кратните шампиони на България бяха във „В“ група. Тогава, водени от Христо Янев, отборът изненадващо спечели Купата на България след успех с 1:0 над Монтана.

Днес от ЦСКА обявиха, че специално име ще "подгрее" феновете преди дербито с Лудогорец.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес