Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дерменджиев: Забелязвам напрежение в играчите, искам да стигнем максимално напред

24 юли 2024, 23:25 часа • 1411 прочитания

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев бе доволен от представянето на своя тим при победата над Динамо Минск в първия мач от втория квалификационен кръг на Шампионска лига. Опитният специалист бе категоричен, че през по-голямата част от срещата тимът му е контролирал играта и е заслужавал да спечели.

Дерменджиев все пак обърна внимание на своите футболисти, като заяви, че у тях има насъбрано напрежение. Наставникът на Лудогорец допълни, че той и колегите му трябва да работят върху това нещо, за да го премахнат. Треньорът на „орлите“ също така коментира и предстоящата по-дълга почивка за неговия отбор, заради отлагането на мача със Славия.

„Почти през целия мач контролирахме играта“

💪 Край на мача. Победа за Лудогорец с 2:0 ⌨️ Какво се случи по време на мача 👉...

Posted by PFC Ludogorets 1945 on Wednesday, July 24, 2024

„Това са турнирни мачове и аз мисля, че го проведохме много добре. Всички мачове са различни. Този мач няма нищо общо с предишните. Отборът беше доста различен спрямо съперника. Ние почти през целия мач контролирахме играта. Имаше моменти, в които дадохме инициативата, но това беше провокирано от факта, че отпред по-трудно задържахме топката“.

„Ние сме фокусирани върху тези мачове. Изходящите трансфери не ни интересуват в момента. Тази пауза с отлагането на мача със Славия идва в много добър момент. Имаме нужда отборът да се освежи. На това топло време умората се усеща. И аз забелязвам това напрежение в играчите. Трябва да работим, за да го премахнем. Ние играем мач за мач и искам да стигнем максимално напред“, обясни Георги Дерменджиев.

По-рано днес стана ясно, че бивш треньор на Пьотровски иска да го вземе в италианската Серия А.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес