Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дерменджиев преди реванша с Динамо: Крайният успех ще бъде за Лудогорец

30 юли 2024, 14:47 часа • 590 прочитания

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев е категоричен, че „орлите“ ще се класират за третия квалификационен кръг на Шампионска лига. Опитният специалист говори пред медиите преди заминаването на разградчани за Унгария, където утре ще срещнат Динамо Минск в реванш от втория предварителен кръг на най-комерсиалната надпревара.

Лудогорец има комфортен аванс

Лудогорец има преднина от два гола след победата с 2:0 в първия мач в Разград и сега момчетата на Георги Дерменджиев са готови да отстранят Динамо Минск. „Орлите“ нямат проблем с контузени футболисти. Наставникът на родния шампион допълни, че на този етап клубът няма да прави изходящи трансфери.

Лудогорец

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Ще полетят ли "канарчетата" редом до "орлите"?

„Ние си гледаме нашата работа и да вървим напред“

„Очакванията за реванша – мисля, че ще бъде много труден мач. Очаквам да са агресивни, но ние имаме добър резултат, така че мисля, че крайният успех ще бъде за Лудогорец. За момента нямаме контузени“.

„Още в началото казах, че изходящи трансфери на този етап не ни интересуват, ние си гледаме нашата работа и гледаме да вървим напред. В съвременния футбол няма домакини и няма гости“, обясни Георги Дерменджиев.

По-рано днес стана ясно, че тимът на Мъри Стоилов е изпратил оферта за една от големите звезди на Лудогорец.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес