Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дерменджиев обясни защо Лудогорец стана за резил в Шампионска лига (ВИДЕО)

14 август 2024, 00:11 часа • 8411 прочитания

Българският шампион Лудогорец стана за резил в най-големия европейски клубен турнир Шампионска лига, след като падна от азербайджанския Карабах с 2:7 като домакин в реванш от третия квалификационен кръг. Така разградчани отпаднаха от надпреварата и ще играят бараж за влизане в групите на Лига Европа.

Коментарът на Георги Дерменджиев след загубата с 2:7 от Карабах

Наставникът на отбора Георги Дерменджиев обясни тежката загуба с предприетите рискове в края на двубоя. Лудогорец докара мача до продължения, но там инкасира ранен гол, който накара "зелените" да се втурнат в атака. Карабах се възползва от това и вкара още три гола в последните десет минути от мача.

Георги Дерменджиев

"Тежка загуба. Направихме много грешки и това бе проблем. Получихме ранен гол. Трудно може да се анализира такъв мач. Накрая беше и много голям рискът и затова се получиха толкова много голове. Лудогорец се опита в периода на мача да се върне, когато резултатът бе равен, но не играхме добре след това", заяви Дерменджиев.

"Играчите трябва да придобият културата на победители в Европа. Могат да се извлекат много поуки от такива мачове и играчите могат да се вдигнат. Жалко е, че можеше да бъде друго, но това е реалността. Има четири дни до мача с Левски и след като се определи международния мач, ще се определи дали ще се играе със "сините", каза още той.

Всички 7 гола във вратата на Лудогорец (ВИДЕО) може да видите в репортажа на двубоя.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес