Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА 1948 с трети мач без победа: Крумовград не се даде на "червените" (ВИДЕО)

04 октомври 2024, 16:59 часа • 414 прочитания

ЦСКА 1948 записа трети мач без победа в Първа лига. Отборът на Валентин Илиев завърши 1:1 срещу Крумовград в първи двубой от 11-ия кръг на efbet Лига. Серкан Юсеин изведе "жълто-сините" напред в резултата рано-рано в срещата. В 50-ата минута Евгений Сердюк възстанови паритета. До края на сблъсъка Янко Георгиев не позволи на тима от Бистрица да постигне обрат.

Така ЦСКА 1948 вече има 14 точки, които му отреждат шестото място. Крумовград е девети с 13 пункта и се намира в положителна серия от 3 мача без поражение.

ОЩЕ: Генчев се оплака от "доста" медии, разкри контрола и кой няма да играе срещу Ботев (ВИДЕО)

Пас към миналото

Крумовград поведе, но ЦСКА 1948 изравни

Възпитаниците на Рибарски откриха резултата още в седмата минута. Фуртадо и Юсеин комбинираха добре, за да може вторият да преодолее Петър Маринов. До почивката "червените" атакуваха без да създадат чисто голово положение. В началото на втората част обаче те получиха правото да изпълнят дузпа за игра с ръка на Лукас Сантана.

Георгиев с важни намеси

Сердюк застана зад топката и не сбърка - 1:1. До края на двубоя блестеше вратарят на Крумовград Янко Георгиев, който спаси изстрели на Бирсент Карагерен, Радослав Кирилов и Талис. В 87-ата минута Наско Милев се контузи и бе принудително заменен.

ОЩЕ: Балъков се завръща в Първа лига, легендата поема закъсал елитен тим?

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес