Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ботев Пловдив покани на дебат четирима от кандидатите за президент на БФС

06 март 2024, 12:57 часа • 1217 прочитания

Ръководството на Ботев Пловдив покани четирима от кандидатите за президент на БФС на дебат преди Конгреса на футболния съюз, който е насрочен за 15 март. Става въпрос за Димитър Бербатов, Михаил Касабов, Георги Иванов – Гонзо и Георги Градев. Останалите трима претенденти за шефското кресло в Бояна Петьо Костадинов, Манол Иванов и Георги Захариев обаче не получиха покана за събитието.

Срещата ще се проведе на „Колежа“

Според шефовете на „канарчетата“ именно Бербатов, Касабов, Иванов и Градев са основните претенденти за президентския пост в БФС и поради тази причина те са получили покана за въпросния дебат. От Ботев разкриха, че са готови да разговарят с тях между 9 и 12 март, когато на кандидатите им е удобно като дискусията ще се проведе в скайбоксовете на „Колежа“.

Уважаеми Ботевисти, ПФК „Ботев“ отправи официална покана за дебат с основните претенденти за ново ръководство на...

Posted by Botev Plovdiv on Wednesday, March 6, 2024

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Номинирам Д.П. за президент на БФС

След дебата от Ботев ще решат кого да подкрепят

Ръководството на Ботев вярва, че по този начин ще дадат възможност на всички фенове на тима да се запознаят с основните тези на кандидатите и то при пълна прозрачност. От клуба също така разкриха, че след края на публичната дискусия ще вземат решение кого да подкрепят на изборния Конгрес на БФС.

По-рано днес Стилиян Петров заяви, че който иска да го види в българския футбол трябва да гласува за Бербатов.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес