Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Берое прибира 500 хиляди евро за доскорошния си капитан

28 август 2024, 12:24 часа • 479 прочитания

7-кратният шампион на Словения Олимпия Любляна официално представи левия бек на БероеЖорди Говеа. Еквадорецът, който има и испански паспорт, подписа договор за 3 години със словенския тим. Говеа записа 33 мача със зелената фланелка, в които допринесе с 1 гол и 2 асистенции.

Официално: Жорди Говеа е играч на Олимпия Любляна

"Много съм развълнуван да дойда в Олимпия! За мен това е голяма крачка напред в кариерата ми. Присъединих се към най-големия отбор в страната, така че искам да давам най-доброто от себе си всеки ден за този клуб. Сигурен съм, че можем да постигне много успехи. Имаме млад отбор, но с много качество. Старши треньорът е много опитен. Гледах мачовете срещу Риека и Марибор и останах много доволен от видяното", каза Говеа при представянето си.

Стана ясна и сумата, която заралии ще получат за трансфера на Жорди Говеа. От ръководството на Берое са се разбрали за сумата от 500 хиляди евро от трансфера на футболиста в Олимпия Любляна, съобщава "Sportklub". Говеа не взе участие в последния мач на Берое срещу Лудогорец именно в очакване на приключването на трансфера. Тогава старозагорци загубиха с минимална разлика от 1:0 в полза на шампиона.

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес