Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бербатов каза дали са го канили от ЦСКА и си пожела Англия да стане еврошампион (ВИДЕО)

11 юли 2024, 00:36 часа • 1754 прочитания

Димитър Бербатов заяви, че никой от ръководството на ЦСКА не му е предлага пост в клуба. Легендата на българския футбол коментира и назначението на Михаил Александров. Бившият нападател на Манчестър Юнайтед си пожела Англия стане шампион на Европейското първенство по футбол в Германия.

От ЦСКА не са канили Бербатов

„Мен никой не ме е канил от ЦСКА. Никой не се е свързвал с мен“, призна Димитър Бербатов. В случая никой не ме е търсил. В лицето на Мишо (б.р. Михаил Александров), от ЦСКА са намерили човек, който може да им свърши работата, която искат. Клубът ще се развива в правилната посока, стадион ще се строи. Искат да изградят европейско управление на клуба. Стадионът трябва да генерира приходи не само, когато има мачове“, заяви Бербатов в интервю за dsport.

ОЩЕ: Златна резерва на Гарет Саутгейт класира Англия на финал срещу Испания на ЕВРО 2024 (ВИДЕО)

Бербатов иска Англия да стане еврошампион

"Мисля, че е време Англия да стане европейски шампион. Имам сантимент към тях, играл съм там, така че искам да станат европейски шампион Много критики има от водещи, журналисти, от нацията към Гарет Саутгейт. Това е, защото те искат да виждат хубав футбол и в същото време това да ги отведе до финала и да го спечелят. Футболът понякога е жесток и несправедлив. Англичаните трябва да бъдат доволни от това, което им се случва“, каза още той.

ОЩЕ: "Виж сега, Криси, по-добре без теб": 2-часова дрямка с Роналдо! Сълзи за Англия или нов сър? (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес