Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Арда за пръв път не победи у дома: Красиви голове белязаха мача с Берое (ВИДЕО)

04 октомври 2024, 19:42 часа • 586 прочитания

Арда Кърджали остана непобеден у дома! "Небесносините" завършиха 1:1 срещу Берое в двубой от 11-ия кръг на efbet Лига. Хуанка Пинеда изведе заралии напред в резултата чрез красиво попадение от дистанция в 61-вата минута. В заключителната фаза на срещата обаче Тонислав Йорданов възстанови паритета с шедьовър.

Кърджалийци, които до момента имаха четири успеха на "Арена Арда", събраха 15 точки, отреждащи им шесто място във временното класиране. "Зелените" пък са осми с 14 пункта.

ОЩЕ ОТ ПЪРВА ЛИГА: ЦСКА 1948 с трети мач без победа: Крумовград не се даде на "червените" (ВИДЕО)

Пас към миналото

Арда и Берое не се победиха

В 16-ата минута дойде първото по-интересно положение. Анатолий Господинов демонстрира рефлекс, за да отрази шут от пряк свободен удар на Исмаел Ферер. Арда отвърна с безобиден изстрел на Каскардо. В края на полувремето момчетата на Тунчев пропуснаха да поведат. Ебоа Ебоа засече с глава, но Мота изби.

Берое беше по-активен в началото на втората част. Натискът на заралии се материализира в 61-вата минута. Пинеада матира противниковия страж от далечна дистанция за 0:1. В 80-ата минута Йорданов изравни с хубав шут от воле. В добавеното време на мача Статев пропиля златна възможност.

ОЩЕ: В името на живота: Фенове на Левски и ЦСКА с голямо взаимно обещание за дербито

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес