Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Алекс Колев разпя феновете на Левски: Бий Чорбата по главата, бий, бий, бий! (ВИДЕО)

19 октомври 2024, 22:58 часа • 824 прочитания

Нападателят на Левски Александър Колев съвсем очаквано бе в приповдигнато настроение след победата над ЦСКА в голямото дерби в Първа лига. "Сините" се наложиха с 1:0 на стадион "Васил Левски" пред близо 17 000 фенове на отбора и общо близо 27 000 привърженици от двата тима.

Александър Колев запя рефрен срещу ЦСКА

Колев уцели греда през първото полувреме, но в края на мача Кристиан Макун отбеляза гол с глава, за да зарадва "синята" публика. Нападателят на Левски пък остана титуляр през целия мач, а след последния съдийски сигнал се насочи със съотборниците си към агитката на Левски.

Александър Колев

Алекс Колев получи микрофона от тарторите на агитката, за да разпее публиката с популярния рефрен срещу "червения" опонент. "Бий Чорбата по главата", изрева Алекс Колев към публиката, която продължи: "Бий, бий, бий". До Колев бе друг български футболист на Левски - Кристиан Димитров.

Колев, който премина в Левски през лятото, показа голяма страст при разпяването на публиката, като самият той многократно е признавал, че е закърмен със "синия" клуб. Роденият в София футболист е юноша на Левски, но едва сега - на 31 години, има възможност да играе за мъжкия отбор.

Скандиранията на Колев може да гледате ТУК или след 6:25 мин. на видеото по-долу:

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес