Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Африканци изкушават звезда на Левски: Какво ще направят "сините"?

15 октомври 2024, 15:42 часа • 395 прочитания

Най-титулуваният африкански тим - Ал Ахли, изкушава Мустафа Сангаре с участие на Световното клубно първенство, което ще има нов формат. Договорът на тарана с Левски е до лятото на 2027 година, което означава, че египетският гранд ще трябва да плати солидна трансферна сума, за да го привлече в редиците си.

Ще продаде ли Левски Мустафа Сангаре?

Според телевизия TEN Сангаре е бил предложен на Ал Ахли, чието ръководство все още обмисляло какво да прави, пишат колегите от "Тема Спорт". Медията твърди, че 25-годишният французин е поне на нивото на сегашния голмайстор на клуба - палестинецът Абу Али Уесам.

ВАР-ът на Actualno

Ал Ахли ще вземе участие и в Африканската Шампионска лига. Преди време се твърдеше, че египтяните са изявявали интерес към централния нападател на ЦСКА Али Соу. В продължение на два трансферни прозореца се пишеше, че сделката с "армейците" е сигурна. В крайна сметка обаче до такава не се стигна.

Сангаре остава?

В същото време колегите от Герена.бг съобщават, че „сините“ нямат никакво намерение да се разделят с нападателя и ще продължават да залагат на него в битката за шампионската титла, Купата на България и европейските клубни турнири.

ОЩЕ: Без изненади: Ясни са съперниците на Левски и ЦСКА за Купата на България

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес