Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4 от 4! Дузпа изведе Лудогорец до нова победа в efbet Лига (ВИДЕО)

25 август 2024, 23:13 часа • 2618 прочитания

13-кратният шампион на България Лудогорец успя да постигне четвърта поредна победа през новия сезон в efbet Лига, след като надви Берое с минималното 1:0 като гост в среща от 6-ия кръг. Единственото попадение в мача отбеляза Тодор Неделев от дузпа.

Лудогорец победи Берое в Стара Загора

Лудогорец имаше контрол над притежанието на топката през целия мач и създаде значително повече голови положения от противника, но и "зелените" отправиха само един точен удар в мача - този на Неделев от бялата точка, който дойде в 65-ата минута.

Без грешка: Четвърта поредна шампионатна победа за "орлите"

Преди това в края на първото полувреме "орлите" бяха близо до попадение, но удар на Якуб Пьотровски срещна гредата. Берое пък можеше да изравни в продължението на мача, но удар от дистанция на Франсиско Сагардия бе избит от вратаря в гредата.

С победата Лудогорец вече събира актив от 12 точки, което отрежда трето място на отбора във временното подреждане - на три точки зад лидера Левски, който е с два мача повече. Берое пък остава на шесто място с 10 точки в актива си.

В следващия кръг Лудогорец домакинства на Черно море, но преди това трябва да гостува на молдовския Петрокуб в плейофите на Лига Европа. За Берое предстои визита на Хебър. По-рано през деня пък ЦСКА 1948 победи Славия за първа победа през сезона.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес