Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Талантлива участничка в "Ергенът" открива своя пета изложба

06 април 2024, 15:37 часа • 21233 прочитания

Художничката Ивелина Иванова, която бе част от втория сезон на ТВ хита "Ергенът", представя своята пета самостоятелна изложба. Експозицията ѝ "Ефирни послания" ще бъде подредена в галерия "Контраст". Вернисажът е на 23 април с пърформанс, съобщават организаторите. 

"Аз, аза и онова което ме вдъхновява. Подлъгани от илюзията на действителността, че сме сами, се лутаме в големия смисъл на безсмисленото. По този начин ние сме в матрицата погълнати от ситуациите, които сами по себе си нямат смисъл. Ти даваш смисъла на всичко и то започва от теб. Но как да го осъзнаем, толкова е трудно, умът блуждае и е тъмно. Единствено тук и сега съществува и в безметежност става вълна, вълна която ти носи нови ефирни послания", разказва художничката.

Снимка: Ivelina Ivanova/Facebook

Още: Нови разкрития в "Ергенът": Виктория сподели емоционална семейна история (СНИМКИ)

"По пътя към себе си намирам толкова красота от цветове в различни форми. Те влияят така, че се завръщам в момента на създаването им, на излизането им, всеки път, когато съзерцавам творбата", допълва тя.

Коя е Ивелина Иванова?

Ивелина Иванова е завършила Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий", специалност "Стенопис" и "Живопис". Автор е на самостоятелни изложби в страната и чужбина, пише БТА.

Още: Списък с финалистките в "Ергенът" разтърси мрежата (СНИМКА)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес