Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Властите във Флорида: Не стреляйте по урагана „Ирма"

10 септември 2017, 15:34 часа • 3758 прочитания

Полицейското управление в община Паско в американския щат Флорида призова гражданите да не стрелят с огнестрелно оръжие по приближаващия ураган „Ирма“, посочвайки, че това няма да го спре, пише The Independent.

Полицейското управление предупреждава, че стрелянето с оръжие по най-опасната буря, която ще връхлети територията на САЩ в писмената история „ще има наистина опасни странични ефекти“.

Близо 53 хил. души са съобщили, че имат интерес да участват в събитието в социалната мрежа Facebook „Стреляй по урагана „Ирма“, като други 25 хил. сочат че ще участват в него със сигурност тази вечер.

„Да уточним, не стреляйте с оръжие по „Ирма“. Няма да я спрете и това може да има опасни странични ефекти“, предупреждава полицейското управление, предаде "Фокус".

Създателят на събитието, 22-годишният Райън Едуардс заяви, че е създал събитието от скука и на шега и че е изненадан от последвалата реакция. „Никога не съм си представял, че това събитие ще стане толкова лудо и изплъзнало се от контрола ми“, посочи той.

Милена Славкова
Милена Славкова Отговорен редактор
Новините днес