Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тръмп заплаши принц Хари с депортация от САЩ, ако стане президент

19 март 2024, 12:43 часа • 6713 прочитания

Доналд Тръмп предупреди принц Хари, че може да бъде изгонен от САЩ, ако спечели следващите президентски избори.

Бившият президент предположи, че херцогът на Съсекс може да бъде изправен пред депортиране поради продължаващ спор относно употребата на наркотици в миналото. В автобиографията си "Spare" Хари призна, че е употребявал кокаин, канабис и магически гъби. В специално интервю за GB News Тръмп настоя, че не трябва да има специално отношение към никого.

На въпрос дали ще има някакви „специални привилегии“ за бившия принц, Тръмп отговори: „Не. Ще трябва да видим дали знаят нещо за лекарствата и ако е излъгал, ще трябва да предприемат подходящи действия." Когато журналистът поиска да уточни: „Подходящи действия? Което може да означава... той да не остане в Америка?“, Тръмп отговори: „О, не знам. Ще трябва да ми кажат. Просто трябва да ми кажат. Може би са знаели това отдавна", цитира БГНЕС.

Още: Нови проблеми за принц Хари: Заплашват го с компроматни снимки

Принц Хари по-рано каза, че психеделичните лекарства са му помогнали да види "истината".

Според законите на САЩ употребата на наркотици в миналото може да бъде причина за отказ на молба за виза. Мозъчният тръст The Heritage Foundation настоява да се оповестят подробностите за визата на Хари публично.

Още: Принц Хари загуби дело срещу правителството на Великобритания

Елена Страхилова
Елена Страхилова Отговорен редактор
Новините днес