Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Робърт де Ниро: Доналд Тръмп иска да унищожи САЩ и целия свят (ВИДЕО)

29 май 2024, 16:55 часа • 4251 прочитания

Холивудската легенда Робърт де Ниро направи изявление пред медиите по време на съдебния процес срещу Доналд Тръмп, с което разгневи целия екип на републиканския кандидат за президент на САЩ.

Тежките думи, които Де Ниро отправи към Тръмп, не са изненадващи, тъй като от известно време актьорът не крие неприязънта си към кандидата за президент и публично заявява подкрепата си към опонента му Джо Байдън. И все пак изказването на актьора за пореден път е категорично, остро и красноречиво.

Още: Доналд Тръпм беснее срещу филма "Стажантът" с Мария Бакалова, режисьорът го кани на среща (ВИДЕО)

Де Ниро за Тръмп

Ето какво каза Робърт де Ниро в Ню Йорк: "Обичам този град и не искам да го унищожавам. Доналд Тръмп иска да го разруши. И не само този град, но и страната, а след това може да унищожи и целия свят. Дължа на този град много, затова е странно, че Доналд Тръмп е от другата страна на улицата. Защото той не принадлежи на моя град. Не знам на кое място принадлежи, но със сигурност не е за тук.

Ние, нюйоркчаните, го толерирахме, когато беше просто един напомпан собственик на недвижими имоти, който се представяше за голяма работа. Плейбой, който лъжеше в медиите и се преструваше на говорител на себе си. Един клоун. Но този град е доста гостоприемен и често има място за клоуни. Те са из целия град, правят разни щуротии по улиците, приемаме ги, защото са част от културата. Но не и човек като Тръмп, който ще управлява страната по начин, който не работи. И ние всички знаем това. Никой не го взимаше твърде сериозно, но сега гледаме на него много сериозно.

Из цялата страна хора, които не го познаваха така, както ние го познавахме, започнаха да го подкрепят. Хванаха се на глупостите му. Тръмп купи гласовете им с огромни лъжи и празни обещания. Накара най-религиозните да повярват на един грешник, който се хвалеше със сексуални престъпления и жури само на няколко пресечки го обяви за насилник. По някакъв начин той убеди и патриотите да подкрепят мъж, който призова за незачитане на Конституцията. И на 6 януари насъска гневната тълпа и заплаши демокрацията, оставяйки смърт и разрушение след себе си.

Точно заради това трябваше и исках да бъда включен в новата реклама на Байдън и Харис, защото тя показва агресията на Тръмп и ни напомня, че той ще използва насилие срещу всеки, който стои на пътя на неговата мегаломания и алчност."

Още: Робърт де Ниро разкри кой американски президент не би изиграл никога

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес