Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Коктейл от наркотици в кръвта на Лиъм Пейн: Подробности от аутопсията

22 октомври 2024, 12:21 часа • 513 прочитания

Според първоначалните токсикологични доклади попзвездата Лиъм Пейн е имал в кръвта си множество наркотици, включително крек кокаин и метамфетамин, когато е загинал.

ABC и TMZ съобщиха, че при частичната аутопсия е открит коктейл от наркотици, наречен "розов кокаин" - съдържащ метамфетамин, кетамин и MDMA. Посочени са също крек кокаин и бензодиазепин. "В стаята е намерена и импровизирана алуминиева тръба за поглъщане на наркотици", съобщават от ABC.

Британският певец и бивш член на One Direction почина миналата седмица на 31-годишна възраст, след като падна от третия етаж на хотелска стая в Буенос Айрес.

Още: Членовете на One Direction напълно съкрушени от смъртта на Лиъм Пейн

Още подробности

Снимка: Getty Images

Резултатите от аутопсията показват, че по време на падането Пейн е бил сам и "е преживял епизод на злоупотреба с наркотици", заявиха по-рано прокурорите. Певецът е получил "множество травми" и "вътрешни и външни кръвоизливи", казаха те.

Още: Певецът Лиъм Пейн е починал вследствие на падането, разкри аутопсията

Миналата седмица аржентинският вестник "Clarín" публикува снимки на стаята на Пейн, на които се вижда бял прах върху маса до парче алуминиево фолио и запалка. На снимките се вижда и телевизор със счупен екран. Прокуратурата съобщи, че в стаята, сред парчета счупени мебели и други предмети, са открити вещества, които изглеждат като "наркотици и алкохолни напитки".

Служителят на хотела, заподозрян, че е предоставил на Пейн наркотици в деня на смъртта му, е бил разпитан от властите, но не е бил арестуван или обвинен, съобщава БГНЕС.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес