Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дъщерята на R Kelly разкри, че е жертва на сексуални посегателства от баща си (ВИДЕО)

14 октомври 2024, 17:15 часа • 746 прочитания

Буку Аби - по-голямата дъщеря на певеца R Kelly, който излежава 20-годишна присъда за сексуални престъпления срещу деца в комбинация с 30-годишна присъда за други престъпления, прави шокиращо разкритие в документален филм, посветен на живота ѝ. В "Karma: A Daughter's Journey" Аби, чието рождено име е Джоан Кели, разказва за ужасните преживявания, които е имала в детството си. Тя твърди, че баща ѝ я е насилвал, когато е била на 8-9 години.

Какво се е случило?

"Спомням си само как се събудих, а той ме опипваше", разказва 26-годишната жена през сълзи. Аби, която е дете на R Kelly и бившата му съпруга Дреа Кели, признава, че се е парализирала от страх и невярване какво се случва: "Не знаех какво да направя, затова просто лежах там и се правех, че спя.", признава тя.

Аби споделя, че отказвала да приеме реалността и това, което ѝ се случва, защото R Kelly е бил всичко за нея. Не е казала на никого, защото била много изплашена. "Не очаквах, че дори и да беше лош човек, би сторил нещо лошо и на мен."

Адвокатът на певеца - Дженифър Бонжан, заявява, че твърденията в документалния филм не са доказани, а авторите на продукцията не са се свързали с R Kelly или екипа му, за да му се даде възможност да се защити, пише "Marca".

Още: Поредно обвинение към Пъф Деди: Този път за групово изнасилване

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес