Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Доналд Тръмп се гордее с Мелания, въпреки позицията й за абортите

09 октомври 2024, 09:20 часа • 697 прочитания

Кандидатът за президент на САЩ от Републиканската партия Доналд Тръмп заяви, че много се гордее с Мелания. Това става ясно от негова публикация в платформата Х (бивш Twitter).

Повод за думите му са мемоарите, които тя издаде наскоро и в която изразява своята позиция за абортите, различна от тази на съпруга си. 

"Книгата й е издадена в национален мащаб и се продава навсякъде. Наистина е страхотно! Тя беше фантастична първа дама и споделя това преживяване и много повече. Освен това тя е наистина добър писател, както показа на Републиканската национална конвенция с писмото си, което се оказа сензационен акцент", посочва Тръмп. 

Мемоарите на Мелания

Бившата първа дама на САЩ издаде мемоари от 256 страници и ги озаглави "Мелания".В него има предимно лични подробности от живота на бившия словенски модел.

В наскоро публикувани мемоари бившата първа дама Мелания Тръмп споделя позицията си в подкрепа на аборта, момента, в който за първи път срещна Доналд Тръмп в нощен клуб в Ню Йорк и „жестоките“ слухове, че синът й има аутизъм, пише BBC.

Позицията й за аборта предизвика негативни реакции, предвид позицията на съпруга й Доналд Тръмп. ОЩЕ: Мелания Тръмп се обърна срещу Доналд Тръмп: Подкрепи правото на аборт на жените (ВИДЕО)

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес