През сезона на Рака вашите утвърждения имат двойна сила - ето защо

2267
През сезона на Рака вашите утвърждения имат двойна сила - ето защо
Снимка: iStock

Всички утвърждения, които правите през това време, се засилват поради двойното въздействие наhttps://www.vogue.in/content/this-cancer-season-your-affirmations-hold-double-the-power-june-21-july-22-2024#mce_temp_url#и лятното слънцестоене, които се пресичат.

Зодиите, които най-после ще срещнат любовта в следващите 15 дни

Сезонът на рака (21 юни до 22 юли) съвпада с лятното слънцестоене, което също ще се случи на 21 юни в Северното полукълбо. От астрологична гледна точка лятното слънцестоене (често наричано средата на лятото) бележи най-дългия ден и най-късата нощ в годината, когато слънцето е в най-високата си точка на небето. Поради връзката си със слънцето, този ден е символ на енергия, жизненост и изобилие, въпреки че астрологично се свързва с интуитивния и подхранващ Рак, който се управлява от Луната. Всички утвърждения, които правите през това време, се засилват поради двойното въздействие на сезона на Рака и лятното слънцестоене, които се пресичат. Ето малко помощ за формулирането им:

Овен

Една вътрешна война се разрешава от само себе си и вие сте благословени с любов и хармония. Необвързаните вероятно ще се проявят и ще намерят любовта, а тези в обвързани връзки са готови да свалят старата кожа и да възобновят романтиката. Очакват се гръмотевици, но те само ще подобрят нещата.

Утвърждение: Приветствам подкрепата и любовта в живота си с отворени обятия.

Телец

Свалихте доверието с Вселената, сега сте благословени с билет през вратата. Позволете на тази нова идея и възможност да ви погълнат, защото това ще ви отведе до проспериращо и изобилно пространство.

Утвърждение: Готов съм за най-добрия си живот и сега следвам ръководството на Вселената.

Близнаци

Помнете, че на лъва не му пука, когато кучетата лаят, и също не трябва да се разсейвате от ненужните събития в ежедневието си. Имате няколко възможности на ваше разположение. Отделете малко време, за да решите кое е правилното и се доверете на интуицията си, за да ви помогне да вземете правилното решение.

Утвърждение: Вселената ме подкрепя във всичко, което правя.

Рак

Вие сте божествено защитени. Тъй като вашият сезон започва веднага след слънцестоенето, очаквайте всичко, за което копнеете, да се материализира. Съсредоточете се върху постигането на баланс между материалното и емоционалното и вземете този скок на вярата. Твоето няма да те подмине.

Утвърждение: Благодарен съм за малките и големи благословии, които изпълват живота ми.

Лъв

Позволете си да погледнете гората отвъд дърветата. Вие сте благословени с възможности да разрешавате конфликти и да преодолеете най-завладяващите си страхове. Направете скок на вярата и разпознайте привилегията в способността си да рестартирате с изострени умения и яснота на ума.

Утвърждение: Всичко в живота ми се случва за моето освобождение.

Дева

Задържането на миналото е сигурен начин да застанете на пътя на истинската си съдба. Никой не казва, че е лесно, но изцелението е възможно. Пуснете мъката, разочарованието и гнева си, за да сте готови да посрещнете утрешния ден с широка усмивка и свежи идеи.

Утвърждение: Мирът е изобилие и аз го избирам сега.

Везни

Щастието и другарството са вие. Вашите ангели ви дават възможност да започнете с идея, която пълни чашата ви. Изхвърлете през прозореца структурите, които ви ограничават, и си позволете да се облегнете на визията за живота си.

Утвърждение: Докато аз избирам какво ми носи радост, щастието избира мен.

Скорпион

Забавянето не е лошо нещо. Помага ви да преоцените живота и всичко, което имате на ваше разположение. Вие сте космически благословени с любов, страст и материални удобства. Всичко, което трябва да направите, е да изберете какво харесвате, вместо да се опитвате да направите всичко.

Утвърждение: Избирам да се съсредоточа само върху това, което обогатява мен и живота ми.

Сърцето на тези зодии ще пее от щастие през втората половина на 2024 година

Стрелец

Танцувайте под мелодията на живота. Поставете си цели и се откажете от всичко, което отпада. Не забравяйте, че нощта кара светулките да светят и рядко те осъзнават светлината, която добавят към този свят. Преминете през това зряло време и знайте, че желанието ви ще бъде изпълнено скоро.

Утвърждение: Докато се настройвам в себе си, ясно виждам всичко, на което съм способен.

Козирог

Колкото и досадно да изглежда, воденето на битките ви с почтеност ще ви доведе до мир. Опитайте се да погледнете отвъд настоящите си предизвикателства да се чувствате в капан, тъй като тези ограничаващи вярвания може да са подсъзнателно самоналожени. Останете на курса.

Утвърждение: Сам съм си магьосник и творя с търпение и лекота.

Водолей

Полагате работа в личния си живот и това се отплаща. След успешно завършване на една фаза от живота, загрейте се за следващата и неотклонно се придвижвайте към нея.

Утвърждение: Моята страст към живота носи само най-доброто по моя начин.

Риби

Вече не попадате в наивни капани. Докато си позволявате да цените всичко, което обичате, вие съзнателно се отдръпвате от конфликта. Това слънцестоене бележи началото на нова, спокойна и самоуверена фаза в живота ви.

Утвърждение: Когато правя скок на вярата, знам, че Вселената ме подкрепя безкрайно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

Долар - лев. Колко струва един щатски долар към един български лев днес, 29 юни /валутен калкулатор/

Могат ли хората с диабет да консумират диня?

Долар - лев. Колко струва един щатски долар към един български лев днес, 28 юни /валутен калкулатор/

Яжте ги без угризения: Тези ядки контролират кръвната захар

Този проблем с косата е симптом на цирозата

Долар - лев. Колко струва един щатски долар към един български лев днес, 27 юни /валутен калкулатор/

Опасно ли е, ако краката ви се подуят в жегата и какво да правите

Ето как да разберете дали един мъж мисли за вас

Молците бягат в паника с този лесен трик

Размажете паста за зъби върху хартия и вижте чудо – край с комарите!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com