В жк. "Овча купел" 2 се налага спиране на водата

1478
В жк. "Овча купел" 2 се налага спиране на водата
Снимка: iStock/Guliver

Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 11 декември 2017 г. (понеделник). Това съобщиха от пресцентъра на водоснабдителното дружество.

Във връзка с подмяна на водомерен възел до бл. 4, жк. „Овча купел“ 2 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

- жк. „Овча купел“ 2 - бл. 3 и бл. 4.

В кв. "Витоша" се налага спиране на водоподаването

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 1 декември. Това съобщиха от пресцентър...

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: между бл. 3 и бл. 4.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. „Цар Борис III“, жк. „Бъкстон“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

- по бул. „Цар Борис III“ от ул. „Чучулига“ до бул. „Тодор Каблешков“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Цар Борис III“ ъгъла с ул. „Чучулига“.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Симеоновско шосе“, вилна зона „Симеоново – север“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

Спират водата в част от кв. "Левски"

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 24 ноември 2017 г. (петък), съобщиха от...

- по бул. „Симеоновско шосе“ от ул. 50 до ул. „Околовръстен път“, ул. „Куила“, ул. „Босилек“ №55А.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Симеоновско шосе“ ъгъла с ул. „Босилек“.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Евлия Челеби“, кв. „Карпузица“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

- по ул. „Евлия Челеби“ от бул. „Никола Петков“ до ул. „Дамяница“, ул. „Сияйна“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Евлия Челеби“ ъгъла с ул. „Борован“.

Две села в Пловдивско са без вода

Две села в Пловдивско са без вода на 22 ноември. Жителите на пловдивските села Отец Кирилово и Царацово са без вода заради аварии по в...

Във връзка с подмяна на водомерен възел на бул. „Никола Мушанов“ , жк. „Красна поляна“ 2 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

- бул. „Никола Мушанов“ №114.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Никола Мушанов“ №114.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от СОФИЯ:

Мерки за сигурност по повод избора на нов патриарх в София

ИПБ: Разпореждането на СДВР за "Патриарха" противоречи на решението на ВАС

Вътрешно чувство: Васил Терзиев не изключва избори наесен и за кмет на София

Няма да слагат плътна строителна ограда около новите велоалеи в София

10 000 рибки бяха пуснати в реките на Самоков

ПП-ДБ-СС иска да се сменят шефовете на няколко общински дружества

МВР забърка още кашата на предишните управляващи: Васил Терзиев в контраатака за "Патриарха"

Заради движението по "Патриарха": МВР ще глоби Столична община с между 2 и 7 000 лв.

Борис Бонев обвини Калин Стоянов, че води ПР акция срещу Столична община заради „Патриарха“

"Мълчанието е злато, но вашето "злато" е в размер на 1,5 милиона": Хекимян с нов залп срещу Терзиев

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София