"Тека България" за поредна година отличена с две награди

630
"Тека България" за поредна година отличена с две награди
Снимка: Тека България

На стилен коктейл провел се на 26 юни 2024 г., в „Ariana Hall Event Center“, София, бяха раздадени отличията на марките финалисти в 16-тото издание на единствената по рода си потребителска класация у нас „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ”.

„Тека България“ за поредна година е отличена в категориите „Черна и бяла техника" и „ Интериор и обзавеждане“  на единствената потребителска класация у нас „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ“.

В шестнадесетото издание на класацията се включиха над 40 000 потребители. Те гласуваха в три етапа, като на финала се състезаваха трите марки с най-добри резултати.

Призовете получиха Алена Георгиева, генерален директор, и Виктория Митова, маркетинг мениджър в „Тека България“.

„Да си любима марка на българите не се постига лесно. Изисква се много труд, постоянство и отдаденост, но за поредна година да сме избрани сред любимите марки на потребителите, е не само повод за гордост, но и признание за професионализма на всички служители в компанията“, сподели г-жа Митова.

Това, което прави уникална класацията „Любимите марки" е, че тя не разчита на жури при номинациите и гласуването, а единствено на избора от страна на потребителите.

Инициативата е израз на потребителските предпочитания към дадени брандове в различни отрасли. 

 По рано този месец „Тека България“ заслужи и престижното звание „Компания на годината“ за 2024 в категория „Интериор и обзавеждане“.

„Получените награди са ясен знак от нашите клиентите, че усилията ни да надграждаме постигнатото и да задоволяваме техните очаквания, да предлагаме все повече и по-иновативни продукти дават желаните резултати и биват високо оценени“, споделят от компанията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com