Петя Владимирова става член на Управителния съвет на Kaufland България

4822
Петя Владимирова става член на Управителния съвет на Kaufland България
Снимка: Кауфланд

От 1 декември 2021 година Петя Владимирова, до този момент прокурист в Kaufland България, става член на Управителния съвет на компанията. Тя ще продължи управлението на дирекция „Централни отдели“ в Kaufland, която оглавява вече от 2 години.

Управляваната от Петя Владимирова дирекция включва отделите „Строителство и експанзия“, „Инвестиции и процеси“, „Снабдяване“ и „Централно и техническо управление на недвижимостите“. През последните 2 години под нейно ръководство започна мащабна и иновативна експанзия, както и процес по модернизация на досегашните обекти на Kaufland в цялата страна. Само за 2 години  в рамките на проекта, управляван от Петя Владимирова, Kaufland е модернизирала 19 от общо 60 свои хипермаркета, а общата инвестиция за всички модернизации в този период надхвърля 34 млн. лв.  Модернизацията на обектите на Kaufland обединява всички дейности по строителство, поддръжка, отдаване под наем и снабдяване на хипермаркетите и има за цел да допринесе за по-добро клиентско преживяване чрез изграждане на модерен и функционален интериор, който позволява обогатяване на асортимента с още по-голямо разнообразие от продукти и по-лесно, бързо и удобно пазаруване.

Петя Владимирова има над 16 години професионален опит, 14 от които като част от екипа на Kaufland България. Притежава магистърска степен по икономика и социална и културна история от университета Leuphana в Люнебург, Германия. Владее немски и английски език.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com