Kaufland намалява цените на над 600 продукта

2658
Kaufland намалява цените на над 600 продукта
Снимка: Кауфланд

Над 600 хранителни и нехранителни артикула могат да бъдат закупени в магазините на Kaufland тази седмица на изгодни цени. До неделя, 03 септември, всеки клиент може да намери необходимото за подходящ старт на есенния сезон. Изгодните предложения могат да бъдат разгледани в специалната брошура, както и на рафтовете в най-голямата търговска верига.

Сезонни плодове и зеленчуци като българска салата айсберг и лук „Брей!“, люти чушки, царевица, десертно бяло грозде и пъпеш се предлагат с намаления тази седмица. Бюджетният пазар се допълва от изгодни предложения на витрината с обслужване с разнообразни месни и млечни артикули като кайма смес, котлети, пилешки гърди, луканка, сирене, кашкавал, извара и други. В Пекарната, където винаги се предлагат прясно изпечени тестени изделия, изкушенията са продукти на цена под 1 лв. – бяла багета, 300 гр. самун, бутерка с шоколад и земел със сусам.

Цяло пиле „Шеф месар“, пилешки бут, плескавица и телешки бургер с проверено качество от TÜV NORD очакват клиентите с намаления до близо 30%, като към тях има и кебапчета „Брей!“ Стара планина. За любителите на родния или екзотичен вкус веригата предлага специална селекция от млечни продукти – кисело мляко, гръцки йогурт, протеинов йогурт, овче кисело мляко или кисело мляко с каймак.

До неделя, 03 септември, всеки може да допълни уредите у дома с предложения от разнообразни кухненски помощници от марките на Kaufland.

От днес в рамките на две седмици - до 10 септември, Kaufland предлага богата гама от почистващи препарати и продукти за бита за всяко домакинство. Различни марки обезмаслители, препарати за под, течни сапуни, абразиви, чували за смет, препарати за съдове, таблетки за съдомиялна, прахосмукачки, перилни препарати и много други ще бъдат полезни за есенно почистване.

За подготовката на учениците Kaufland предлага атрактивни и изгодни предложения като раници, цветни моливи, темперни или пастелни бои, безжична мишка, несесери и други.

Всички предложения могат да бъдат разгледани на: kaufland.bg/broshuri

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com