Kaufland е търговска верига №1 и любим международен работодател в България

862
Kaufland е търговска верига №1 и любим международен работодател в България
Снимка: Kaufland

Kaufland е любимата търговска верига на българите и любимият международен работодател в България според резултатите в единствената класация с директен потребителски вот у нас -  „Любимите марки“. Нейното 13-о издание приключи на 27 юни, като общо в трите етапа на гласуване тази година са се включили над 43 000 души по данни на организаторите. 

Kaufland печели убедително не само в категории „Търговски вериги“ и „Любим работодател – международна компания“, но и в категория „Собствени марки - храни и напитки“ със своята национална линия продукти „Брей!“, която категорично завоюва първото място. Kaufland представи „Брей!“ на българския пазар през 2020 г., като за съвсем кратко време марката успя да спечели потребителския интерес и да се превърне в една от най-разпознаваемите хранителни марки и любима за много българи. В „Любимите марки“ веригата зае първо място и в категория „Интериор и екстериор“ със своята марка продукти за градината и балкона Countryside

По данни на организаторите Kaufland и марките на компанията, участващи в различните категории на класацията, са събрали най-много потребителски гласове в 13-ия сезон на „Любимите марки“.. Резултатите и точния брой гласове във всяка категория в третия етап на гласуването, могат да бъдат видени тук

До финала на класацията тази година стигнаха още собствени марки на Kaufland. K-take it veggie стана подгласник в категория „Веган и биопродукти и суперхрани“, а в категория „Бебешки и детски продукти“ собствените текстилни марки Hip&Hopps и Kuniboo се наредиха съответно на второ и трето място. 

„За нас е чест, че за втора поредна година сме любима търговска верига в България. Не по-малко важно за нас е и доверието, което ни е гласувано като работодател. Приемаме отличията с огромно радост, удовлетворение от добре свършената работа, но и с ясното съзнание за отговорността, която имаме, да защитаваме тези отличия всеки ден и в бъдеще.“, коментира Гергана Димитрова, мениджър „Корпоративни комуникации“ в Kaufland. 

Kaufland България идва на българския пазар преди 15 години. За времето от 2006 г. до днес компанията успява да се превърне в доверен помощник на българското семейство, в предпочитан партньор за българския производител и в значим фактор за стимулирането на националната и регионална икономика. Всекидневно Kaufland работи за удовлетвореността на клиентите, като им предлага огромен избор от продукти, съобразен с местните изисквания и вкусове, качество на изгодни цени, удобно пазаруване и отлично обслужване. Компанията е най-големият работодател сред търговските вериги и втори по големина в страната. За своята цялостна политика за грижа за служителите компанията е носител на множество награди и сертификати.  

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com