На 19 юни: 2 зодиакални знака изпитват блажено изобилие

2989
На 19 юни: 2 зодиакални знака изпитват блажено изобилие
Снимка: Pexels

Днес може да ви връхлетят куп космически предизвикателства, но това не означава, че не можем да бъдем добре подготвени с помощта на малък астрологичен чадър.

Още: 5 зодии, които винаги случайно намират пари

Близнаци

Близнаци, на 19 юни уменията ви за общуване ще бъдат подложени на изпитание! С Меркурий, който днес е в съвпад с Плутон, се подгответе за драма на работното място. Днес може да влезете в конфликт с колегите си или да се окажете в чести недоразумения. Този космически сблъсък ви подтиква да практикувате изкуството да си прехапвате езика и да останете гъвкави в подхода си, за да запазите гладкото протичане на нещата.

Разбира се, Близнаци - може би сте известни с това, че сте малко (а може би много) конфронтативни, но тъй като сте управлявани от Меркурий, планетата на сръчността, всъщност сте известни и с това, че сте доста адаптивни. Като променлив въздушен знак вие притежавате качествата на социален хамелеон: умеете да се вписвате в обстановката и винаги сте способни да превключвате на друга скорост, когато е необходимо. Ето защо днес няма да имате проблеми, ако възникне някакъв проблем! Ако се уловите, че избирате сарказма, просто си спомнете, че планетарните подредби днес се опитват да ви дадат урок за усъвършенстване на дипломатическите ви умения и да се ориентирате професионално в служебната среда.

Освен това, с Венера, която се намира в съвпад с Плутон в седмия ви дом, подгответе се за драма в отношенията, Близнаци! Възможно е да се появят борби за власт и проблеми с контрола, които да превърнат любовния ви живот в малка сапунена опера, ако им позволите. Възможно е днес да се чувствате като в пикантен сблъсък, в който нито вие, нито партньорът ви сте склонни да отстъпите и на милиметър. Не се страхувайте - това просто означава, че звездите ви подтикват да намерите сладкото място между вашите нужди и тези на партньора ви. Ако успеете да го направите, вероятно ще преоткриете ново, по-дълбоко чувство на обожание към споделената любов и в резултат на това ще се почувствате по-самостоятелни в други аспекти на живота си.

Така че използвайте тази своя характерна гъвкавост, за да изгладите нещата, Близнаци. Малко чувствителност и компромис могат да ви помогнат, знаете ли? И не забравяйте, че комуникацията е вашата суперсила, така че насочете меркурианския си дух, за да поддържате нещата хармонични и процъфтяващи.

Стрелец

Стрелци, на 19 юни ще бъдете призовани да намерите вътрешен мир сред хаоса. Денят ще започне със Слънцето в седмия ви дом на взаимоотношенията, което ще образува полуквадрат с Луната в Скорпион в 12-ия ви дом. В астрологията дванадесетият дом традиционно се управлява от Риби. Това е така, защото - ако все още не сте разбрали - Рибите са последният знак на зодиака. Като последен знак Рибите са мъдрата стара душа на зодиака. Това е така, защото в потока и реда на класическата карта на звездното колело се казва, че Рибите са попили всички най-големи уроци, поучения, изпитания и трудности на всички знаци, които са били преди тях. Това прави Рибите типичен много интуитивен и съпричастен знак.

Сега 12-и дом обхваща всички скрити, неосезаеми аспекти на живота. Това е мястото, където размишляваме и мислим за сегашния си начин на мислене или за начина на мислене, който искаме да възприемем. Ето защо този аспект ви подтиква да се вгледате добре във взаимоотношенията си. Дали вашият любовник или приятел ви кара да се чувствате извисени или изтощени, след като сте прекарали време с него? Е, време е да направите Мари Кондо в социалния си кръг и да се съсредоточите първо върху своите нужди. Може да се чувствате малко ядосани на себе си, че не сте поставили приоритета на нуждите си по-рано, но щом го направите, ще се удивите колко освобождаващо е усещането. Представете си цялото това допълнително време за вашите хобита, които ви носят чисто блаженство - звучи страхотно, нали?

Освен това Луната-Квинкункс-Северен възел наистина ще работи на фона на днешния ден, за да ви помогне да се съсредоточите повече върху това, което е най-важно - върху вас. Направили сте си бележка, че от този ден нататък вече няма да отлагате личните цели, които сте си поставили. А когато се посветите на обещанията си, това ще ви помогне да увеличите доверието в себе си и така ще установите, че това значително подобрява самочувствието ви.

Още: 4 зодии, които са обитавали други планети в минал живот

Въпреки това полуквадратът на Луната с Лилит може да предизвика емоционална драма на домашния фронт днес. Напрежението в семейството може да наруши вътрешния ви мир, но не се притеснявайте.Този аспект ви подтиква да се заемете с тези проблеми, така че скоро да възстановите мира и хармонията в живота си.В края на краищата знаете по-добре от всеки друг, че домът не е място, а чувство.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Кои зодии все печелят само Пирови победи?

Лятна любов: Кои зодии да очакват стрела от Купидон?

През юли: Числото 7 ще донесе сериозни главоболия на 4 зодии!

Зодиите, които ще тръгнат по пътя към успеха през юли 2024

Зодиите, които много скоро ще получат неочаквана печалба

Седмичен хороскоп за 1-7 юли 2024 г.

3 зодии, които нямат късмет и това е!

За кои зодии ще удари "часът на истината" в събота?

На Петровден: На кои зодии ще им върви по мед и масло?

На 29 юни: Числото 29 ще свали камък от сърцето на 4 зодии!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com