Тези 6 зодии ще са щастливи през февруари

6126
Тези 6 зодии ще са щастливи през февруари
Снимка: iStock/Guliver

Макар ретроградният Меркурий да оказва активно влияние, 6 знака от зодиака ще бъдат на върха на щастието си през февруари. Ето кои са те:

Лъв

Представителите на зодия Лъв ще се чувстват безкрайно щастливи и удовлетворени през зимния месец. Ще им върви по вода във всичко, с което решат да се захванат. Предстои им да се запознаят с правилния човек, благодарение на който да реализират своите планове.

През февруари ще изпълнят целия си списък със задачи, а дори и ще им остане време за тях самите. Не ще липсва самочувствие на Лъвовете, а щастието ще прелива от дните им.

5-те зодии, които ги чака КЪСМЕТ през февруари

Телец

Сега е моментът, в който представителите на зодиакалния знак да изпъкнат. Светлините на прожекторите са се насочили директно към тях и нищо не е в състояние да препречи пътя им към славата и успеха.

През следващите седмици Телците ще се наслаждават на грижи за тях самите. Периодът е благоприятен за пътувания, срещи с приятели, релаксиращи процедури и всякакви други глезотии. Не ще липсват комплименти, отправени директно към представителите на зодията.

Близнаци

Любов и още нещо. Това вещае за тях романтичният месец. Имат две възможности, свързани с любов – да се отдадат безгранично на половинката си или да обичат себе си по-силно от всякога.

На някои от представителите на зодия Близнаци ще им се наложи да направят най-важния избор в живота си, отново свързан с любовта.

Съвет за всяка зодия за днес – 3 февруари

Какво ви съветват звездите днес, тепърва предстои да разберете. Вслушайте се в гласа им, защото те никога не грешат. Колкото повече се ...

Трите зодии, които ще са особено щастливи в средата на февруари

Рак

Раци, пригответе се за сериозни финансови постъпления. Месец февруари е решил да допринесе за пълнене на портфейлите и банковите ви сметки. Трудолюбието ви най-накрая ще се отплати подобаващо.

Ще подобрите значително стандарта си на живот и ще имате време, в което да се погрижите за себе си и здравето си. Наслаждавайте се на отминаващата зима, защото звездите са решили именно вие да сте сред късметлиите.

Овен

ПРОМЯНА в живота на тези 5 зодии през февруари

"Не е ли интересно как ден след ден нищо не се променя, но когато погледнете назад всичко е различно." Клайв Стейпълс Луис Промяната е...

През романтичния месец няма да страдате от липса на комплименти и ухажори. Представителите на зодията, които нямат половинки, е твърде вероятно сега да ги открият.

Ще срещнете човек от срещуположния пол, пред който да можете да се разкриете. Бъдете спокойни, защото тайните ви ще попаднат в сигурни ръце. През месец февруари няма място за предателства в живота на Овните.

Козирог

Ето, че и за представителите на този зодиакален знак настъпи моментът, в който да празнуват. Знаем, че не сте върли купонджии, но се пригответе за парти, защото е време да полеете собствените си успехи.

Чувствайте се специални, защото усилията, които полагате с години, за да се докажете, най-накрая са възнаградени. Наслаждавайте се на успехите си и нека февруари бъде най-магичният месец за вас!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише правилно: догадка или догатка?

Страховитото село в Египет, от което всеки мечтае да избяга

Виц на деня: Изглеждаш ми различен

Неща в къщата, които трябва да бъдат скрити от любопитни очи

Враг в дома ви: защо това красиво цвете не трябва да се държи у дома

Виц за добро утро: Във Враца

Стихотворение на деня, 27 юни, от Петя Дубарова

Любовен съвет за всяка зодия за 27 юни 2024

Таро хороскоп за 27 юни 2024

Ако имате син, прочетете тази мъдра арабска притча

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com