Няколко неща, които само щастливите хора правят

2719
Няколко неща, които само щастливите хора правят
Снимка: iStock/Guliver

Има неща, които правим като сме щастливи, а психологията вярва, че чрез тези действия можем да програмираме и щастието си. Не пречи да опитате и вие, за да разнообразите живота си.

Ето как може да го постигнете: 

4-те зодии, които всеки трябва да има в живота си

Има зодии, без които не можем и не си представяме да липсват в живота ни. Те са забавни, верни, честни и какво ли още не. Винаги можем ...

1. Бъдете в момента. Тъй като щастието в едно решение, решавайте всеки момент да бъдете щастливи в този момент и се наслаждавайте на това, което този момент може да предложи. Миналото е изчезнало и не може да бъде променено. Бъдещето и всички притеснения все още не са се случили. Присъствайте сега и целете в сърцето си да бъдете щастливи сега.

2. Изведете куче на разходка. Има многобройни проучвания, които свидетелстват за облекчаващите стреса ползи от домашните любимци. Те са там, когато имате нужда от приятел; те скачат върху вас в най-забавните моменти; те облизват лицето или мъркат; те носят радост и приятелство. Насладете се на вашия домашен любимец.

3. Смейте се на глас. Гледайте старо предаване на Приятели или любимото си комедийно шоу. Смехът е полезен за душата.

4. Ароматизирайте въздуха. Изследванията установяват, че ползите от ароматерапията за облекчаване на стреса са реални. Цитрусовите аромати като портокал или лимон придават мигновена прилив на радост, а по-дълбоките аромати като роза и сандалово дърво помагат за облекчаване на стреса и носят мир.

5. Отидете да спите. Нашата нация е нация на преуморени, лишени от сън хора, така че за да увеличите щастието си, подремвайте всеки ден. По-вероятно е да сте щастливи и здрави, когато сте отпочинали.

10 прости правила, с които да постигнеш пълно щастие у дома

Понякога животът изглежда толкова сложен и объркващ, че неволно искаш ясни правила и спазвайки ги да можеш да изградиш собственото си щ...

6. Игнорирайте фондовия пазар. В крайна сметка парите не са равни на щастието!

7. Слушайте музика. Музиката успокоява повече от дивия звяр! Музиката може да повлияе на настроението ни и да изрази емоциите ни, така че, за да изберете щастие, изберете музика с повишено темпо и приятен ритъм в основни акорди. 

8. Посетете тихо място. Библиотеките, музеите, градините и местата за поклонение са места, които могат да успокоят, успокоят, премахнат стреса и да върнат щастието във вашия забързан, луд живот. Отпуснете се с любима книга, спомнете си как е спечелен западът, спрете да помиришете розите или се свържете отново с духовната си страна.

9. Подреждате. Почти невъзможно е да медитирате, да дишате дълбоко или просто да се отпуснете, когато всяка повърхност е покрита с предмети. Подреждането ще позволи на свободата, движението и новата енергия да текат през стаята ви. 

10. Доброволствате. Помагането на другите ви дава възможност да поставите собствените си проблеми в перспектива. Когато седите по цял ден и мислите само за себе си, лесно е да се съсредоточите върху негативите, но когато давате на благотворителна организация и отделяте своето време, помните, че има и по-малко щастливи от вас и изпитвате чувство за себе си удовлетворение за помощта на друг.

4 признака, че сте щастливи от факта, че сте сами

Кой казва, че самотата трябва да бъде тъжна и самотна? Имайте предвид за тези 4 издайнически знака, за да разберете дали всъщност не се...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Учителят Дънов за лъжата: Изменя химическия състав на кръвта

Как тютюнопушенето се отразява на психиката ви?

Зодиите, които са най-големите манипулатори: За една от тях никога не бихте предположили

10 грешки в стила, които подчертават корема ви - никога не ги допускайте

Японски психолози: Бърз трик, с който да се отървете от гнева за секунди

Тези опасни мебели никога не трябва да се държат в спалнята

3 неща, които трябва да промените в закуската си, за да отслабнете

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Мачкат всички по пътя си: Тези зодии са най-големите кариеристи

Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com