ЛЮБОВНИЯТ ви хороскоп за лято 2020

18730
ЛЮБОВНИЯТ ви хороскоп за лято 2020
Снимка: iStock/Guliver

Лятното слънцестоене започва съвсем скоро - на 21 юни и ще продължи до 31 август 2020г. Тази година периодът ще започне, когато Слънцето навлезе в Рак, така че ще се отрази най-много на вашия дом и чувството за сигурност. Това е време за смях, танци и прекарване на време с любими хора. Ето какво ви очаква през периода.

Овен

Време е да направите следващите стъпки във вашата връзка. Може би сте чакали удобен момент да поемете повече ангажименти, но не знаете как да го направите. Е, към средата на юли ще се почувствате по-склонни да предприемете действия и да изразите чувствата си. Щом всичко е открито между вас двамата, ще бъде по-лесно да се придвижите заедно напред.

Телец

Телец, възможно е да се чувствате сякаш се нуждаете от малко пространство, за да се съсредоточите върху себе си. Разстоянието може да се окаже от голяма полза за вас, вашия партньор и отношенията ви, така че бъдете честни и кажете от какво имате нужда. След като имате повече яснота и се почувствате по-свързани със себе си, можете да се върнете към любовните си трепети.

Близнаци

Определено ще имате късмет, когато става въпрос за любов. Въпреки че през юни ще останете с впечатление, че нещата не се случват по вашия начин, не се обръщайте към перспективата с „чашата е наполовина празна”. Продължавайте да търсите любовта и знайте, че я заслужавате!

Рак

Това е отличен момент да се забавлявате с половинката. Планирайте романтична среща или някаква готина изненада. Смейте се на дребните препятствия, гледайте от светлата страна на живота и ще усетите как едно бреме пада от раменете ви.

Лъв

Ако търсите партньор, точният човек може да влезе в живота ви точно през тези месеци! Покажете своята по-уязвима и чувствителна страна, защото човекът до вас ще я оцени. Не се дръжте надменно и всичко ще е спокойно.

Дева

Определено имате проблем с откритото говорене, когато става дума за по-конфликтна ситуация. Вместо да оставяте напрежението да се развива, опитайте се да общувате истински и да се слушате един друг. Може дори да откриете, че понякога се налага да оставите егото си и просто да се съгласите да не сте съгласни.

Везни

През лятното слънцестоене ще се притеснявате да изразите емоциите си, защото се страхувате, че ще ви отхвърлят. Но никога няма да знаете дали това ще се случи, ако не направите голям ход и не се отворите.

Тези 4 ЗОДИИ винаги виждат светлата страна на живота

Да знаеш как да празнуваш всеки ден от живота - както твоя, така и този на другите - означава, че оценяваш малките неща, благодарен си ...

Скорпион

Може би сте наясно, че е време да проведете сериозен разговор с вашия партньор. Не можете да продължите да го избягвате и сега ще имате възможност да се потопите в дискусията. Ще установите, че не сте имали за какво да се притеснявате в крайна сметка, така че действайте.

Стрелец

Отделете малко време да се свържете с партньора си и любимите си хора, за да дадете на ума си почивка от кариерните мисли. Вашите отговорности все още ще са същите, когато се върнете към тях, но засега всичко, което трябва да направите, е да се забавлявате.

Козирог

3 зодии ще изживеят вълнуващ флирт през юни

Лятото вече е на прага ни, а с покачването на температурите, всички знаем, че падат и много задръжки. Ето кои са зодии, които ще могат ...

Представителите на тази зодия ще накарат връзката си да се движи напред с по-бързи темпове. Но вместо да оказвате натиск, опитайте се да оставите партньорството да се развива естествено. Опитайте се наистина да опознаете човека до вас, неговите идеали и цели, преди да се гмурнете смело с главата напред.

Водолей

Водолей, вашите мисли и чувства може да са малко объркани в момента. Може би ви е трудно да намерите правилните думи, за да изразите себе си. Знаете точно какво искате да кажете, но не и как, така че да прозвучи правилно. Доверете се, че вашият партньор ви разбира повече, отколкото смятате.

Риби

Опитайте да превърнете нервите си в трепетно очакване. Не забравяйте, че мисленето е всичко, затова се опитайте да успокоите покачващото се напрежение. Ще ви бъде от полза да погледнете от светлата страна и да се доверите, че всичко ще се случи добре.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вечерен виц: Пациент към доктора

Много силна молитва за благодат и здраве на семейството

10 ясни знака, че сте в токсични отношения

5 ясни сигнала, които Вселената изпраща, когато пред вас идват предизвикателства

Научете най-щастливия ден от седмицата за всяка зодия, 1 - 7 юли 2024

Виц на деня: Докторе

Виц за добро утро: Лекар към пациентка

Писмо от съдбата до теб...

Стихотворение на деня, 30 юни, от Петя Дубарова

Любовен съвет за всяка зодия за 30 юни 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com