Кое е твоето цвете според зодията

22000
Кое е твоето цвете според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Астролозите вярват, че датата на раждане на човека има пряко влияние върху неговите личностни черти, характер, житейски приоритети и дори цветя според зодиакалния знак.

Овен

Цвете: орлови нокти

Тези цветя ги характеризират като индивиди, надарени с грация и чар. Овенът може да привлече голям брой приятели, бизнес партньори и, ако е необходимо, да покаже достатъчно натиск в бизнеса

Телец

Цвете: Мак

Маковете са най-алтруистичните цветя в зодиакалния знак. Такива хора изпитват специална страст към качествените неща и са готови да споделят всичко, което са постигнали, с други хора.

Близнаци

Цвете: Лавандула

Тези цветове в зодията, като лавандула, обичат да споделят идеи и да вдъхновяват близките. Те знаят точно каква муза им е необходима и как да увеличат производителността си с нея.

Рак

Цвете: Акант

Чувствителността и проницателността на акантуса придава на рака невероятна интуиция, която му помага да усети фино хората. Подобен подход към живота тласка рака да дава топлина на другите и да им помага да решават проблемите си.

Лъв

Цвете: Слънчоглед

Може би няма по-слънчево и ярко цвете от слънчогледа. Тези позитивни и разкрепостени хора излъчват топлина..

Дева

Цвете: Утринна слава

Утринната слава е свързана с логика и точен анализ. Такива хора винаги планират всяка своя стъпка, показвайки организация и концентрация във всичко.

Везни

Как да удължим живота на букет? Трикове на цветарите

Цветята са чудесен начин да се изразят определени чувства и отношение към хората. Много дами получават красиви букети с повод и без пов...

Цвете: Роза

 Розите са известни със своята благородство, грация и красота. Такива хора обичат красивите неща, поезията, изкуството и философията, но не търпят жестоко и несправедливо отношение.

Скорпион

Цвете: Хризантема

Многостранните хризантеми обичат яснотата, но самите те предпочитат да не се отварят за хората до края, изненадвайки другите с нови неща. Скорпионите са готови да казват на другите как да се справят с негативните емоции, защото те самите внимателно следят своето личностно развитие.

Стрелец

Прочисти дома си от негативната енергия с тези четири трика!

Ако чувствате тежест, напрежение без конкретна  причина, апатия, дискомфорт, когато сте си у дома, значи трябва да направите едно ...

Цвете: Нарцис

Тези цветове в знака на зодиака, като нарциси, уважават честността и праволинейността. Те знаят как да се борят за власт и са готови да споделят съвети. Мъдростта и знанията за това как да спечелите доверие помагат на стрелеца да постига цели без хитри трикове.

Козирог

Цвете: Карамфил

Най-добрите организатори и лидери са хората, които астролозите свързват с карамфила. Козирогът бързо ще подреди нещата и ще се превърне в опора за тези, които се нуждаят от него, без повече шум.

Водолей

Символно значение на пролетните цветя

Какво символизира всяко цвете? Кои цветя представляват любов, надежда, изцеление, загуба и късмет? Вижте пълния списък на цветните знач...

Цветя: Орхидея

Любопитството, находчивостта, оригиналността на тази противоречива природа доближават Водолея до такова изискано цвете като орхидея. Водолеите добре осъзнават естествения си чар, който привлича другите.

Риба

Цвете: водна лилия

Рибите са близки до всички символи, свързани с водата, поради което именно водната лилия е свързана с развитата интуиция на този знак. Понякога, когато общувате с риби, имате чувството, че те могат да прочетат мислите ви.

Помагайки на човек да погледне на личността си от нова гледна точка, която се описва с такава концепция като зодиака, цветята също се превръщат в източник на многостранни и достъпни символи, тъй като самите те са свързани с растеж, цъфтеж и изсъхване. Благодарение на цветната астрология ни е по-лесно да оценим потенциала си, защото всяко цвете събужда в нас спомени за определени качества, нюанси, аромати.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво наистина ядат балерините - основните тайни на тяхната фигура

Каква е причината за тресене на колата при движение?

Какво се случва с тялото ви, ако не правите секс в продължение на една година?

Лятна забрана: Защо не можете да миете колата си в жегата

Защо гледането на телевизия в продължение на дълги часове е вредно за нас

Как се пише правилно: миньор, миниор или минйор

Виц на деня: Кварталното магазинче

Важни признаци, по които да изберем кафе на зърна

Инфаркт от радост: Мъж спечели близо 5 млн. долара в казино в Сингапур (ВИДЕО)

Защо не трябва да вземате важни решения, когато сте под стрес?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com