Geppy мега вкусна храна с безплатна доставка

10807
 Geppy мега вкусна храна с безплатна доставка
Снимка: Actualno.com

Ако сте от хората, които обичат вкусната храна, приготвена с качествени продукти, ние имаме идеалното предложение за вас. Ресторант Geppy е точното място, когато искате да задоволите глада си и да зарадвате небцето си с кулинарни изкушения.

Заведението съществува от 11 години и за това време екипът му е успял да открие точната формула – хубави продукти + майсторско готвене + добри цени = щастливи клиенти. Ние лично се убедихме в това и ви препоръчваме да го посетите или да си поръчате за вкъщи, възползвайки се от бързата и безплатна доставка*.

Към ресторант Geppy има и хотелска част, която предлага стилно обзаведени стаи на добри цени. ТУК може да научите повече и да разгледате различните помещения.


Менюто на Geppy е разнообразно и всеки може да открие нещо за себе си – от супи и салати до неустоими основни ястия и пици. Предлагат и обедно меню през седмицата, залагайки на големи порции и добри цени. 

ТУК МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ЦЯЛОТО МЕНЮ НА РЕСТОРАНТ GEPPY!

Салата грозде и рукола

И говорейки за пици… Те определено са сред най-доброто, което можете да опитате там, тъй като отдавна работят с италианци, които не само им доставят подбрани продукти директно от Ботуша, но са им издали и тайната на вкусната пица. А тя включва – качествени съставки, разточване на ръка на тестото, което се прави от два вида брашно, и изпичане директно на пещ. Можете да поръчате пицата си с кашкавал или моцарела (без промяна в цената). Предлагат както класическите Маргарита, Пеперони и Калцоне, така и по-интересни варианти, когато искате да хапнете нещо различно.

 

Пица Крудо и рукола

Отскоро в менюто на ресторант Geppy можете да откриете и бургери, които се приготвят по изпитана технология и с изключително качествени продукти, като повечето от тях също се доставят от Италия. Със сигурност трябва да опитате бургера Geppy, който е с мляно подбрано телешко месо, бекон, топено сирене, зелена салата, домат, лук, барбекю сос, прясна питка Бриош (специално за бургери) и домашни пържени картофи (да, не са бланширани :)).

Сред другите нови предложения на Geppy е Бийф бургерът, който отново е с висококачествено мляно телешко месо. Не пропускайте да опитате също Чикън бургера с панирано пилешко месо и Фиш бургера с панирана бяла риба. Хубавото е, че можете да изберете вида на питката, с която да ви бъде приготвен бургерът - селска питка, питка със сусам или питка Бриош. Не само звучат апетитно, но и са много вкусни.

И тъй като десертът е най-сладкият завършек на всяко ядене, ресторант Geppy предлага класически десерти като палачинки, така и домашно приготвени торти отново по италиански рецепти.

Бисквитена шоколадова торта с Маскарпоне и бисквитена торта Geppy

Къде се намира ресторант Geppy: ул. "акад. Борис Стефанов" 13, 1700 Студентски Комплекс, София.

Работно време: от 10.30 до 22.00 часа, всеки ден.

*Доставка: Безплатна доставка при поръчка над 10 лв. Поръчайте на телефон: 0700 100 43. Повече научете ТУК!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Виц за добро утро: Голям семеен скандал

Стихотворение на деня, 28 юни, от Надежда Захариева

Кои напитки не трябва да се комбинират с кафе

Любовен съвет за всяка зодия за 28 юни 2024

Таро хороскоп за 28 юни 2024

Разтърсваща притча за любовта

Астролози: Това са най-щастливите дати през ЮЛИ месец

Защо трябва да миете лицето си с ябълков оцет

Безкабелни срещу прахосмукачки с кабел: Кое всъщност си струва да се купи

9 изненадващи храни, които трябва да се съхраняват в хладилник

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Виц за добро утро: Голям семеен скандал
Виц за добро утро: Голям семеен скандал

Голям семеен скандал във Враца. - Тръгвам си, Киро! - На връщане земи леб! - Нема да се върнем! - Е па тогава ше ядем без леб! Вицове за Иванчо Вицове...