5 най-страстни зодии

8307
5 най-страстни зодии
Снимка: iStock/Guliver

Има хора, които изразяват съчувствие и любов много искрено и пламенно. Те не се срамуват от чувствата си, така че връзката с тях винаги е много светла. Астролозите идентифицират петте най-страстни знака на зодиака.

 

Овен

Овенът се отличава с много чувствен характер като цяло. Любовта към тях е като глътка свеж въздух. Рядко се влюбват, но уместно. Представителите на тази зодия много бързо свикват със своята сродна душа. Те са нежни и внимателни към любим човек и са абсолютно безразлични към останалите.

Романсът с Овен винаги протича бързо, интересно, защото те изповядват любовта си, красиво се грижат, обожават обичта и вниманието.

Времето, прекарано с тях, е наистина незабравимо. Те знаят как да изненадат.

 

Телец

Телецът проявява чувственост във взаимоотношенията, но те са в списъка на най-добрите, защото успяват само да поддържат и поддържат страстта във връзките и брака по-дълго от всеки друг. Дори и след пет години чувствата им към сродна душа няма да изстинат. Телецът не е човек, който да задържи. Следователно те са много импулсивни техните прояви на любов просто не могат да бъдат наречени играни. Ако този човек се влюби във вас, тогава можем да предположим, че сте намерили щастие през следващите години.

 

Везни

Везни е майстор на флирта. Първите дни на отношенията с тях са най-ярките. В тази връзка никой не може да се конкурира с тях. Те чувстват своята привлекателност и красота и умело използват тайни психологически трикове, за да създадат невероятно първо впечатление.

Жена, която реши да се срещне с мъж с Везни, ще бъде натоварена с комплименти, мъжът, в когото се влюбва представителят на този зодиакален знак, ще се почувства като крал на света и най-щастливият човек в света.

 

Стрелец

Стрелец принадлежат към най-чаровните и харизматични знаци на зодиакалния кръг, така че няма нищо изненадващо във факта, че любовната връзка с тях е много интересна и ярка. Те са много страстни любовници, които обичат свободата, така че трябва да внимавате с тях - не можете да бързате с нещата.

Стрелец винаги е много ярък, импулсивен и лесен за изкачване. Не трябва да забравяме, че този знак се отнася до стихията Огън, която му придава подходящи качества.

Стрелец не прави компромиси, следователно във взаимоотношенията си с тях или се раздавате без следа, или преставате да ги интересувате.

 

Риба

Представителите на този зодиакален знак са много чувствителни, уязвими и дори сантиментални. Риби обичат да бъдат обичани повече, отколкото да се влюбват.

Те не искат да търсят благоволението на човек, а напротив, харесват го, когато са завладени. Но това не отменя факта, че отношенията с Риби ще бъдат много живи и запомнящи се.

Рибите, както никой друг, знаят как да бъдат романтични и го правят много ненатрапчиво. Те винаги стоят за лекота на общуване, за свобода и дори могат да бъдат някак ветровити.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Най-щастливата зодия през юли 2024: Желанията се сбъдват, идват внезапни печалби и любов!

Вечерен виц: С кво одиш на работа?

Виц на деня: Кажете къде

Рецепта за вкусно до немай къде пържено кюфте - Комшиите ще питат за рецептата

Виц за добро утро: На гарата

Много силна притча за вечно заетия баща

Петровден е! Прочетете тази мощна молитва за здраве

Стихотворение на деня, 29 юни, от Радой Ралин

Любовен съвет за всяка зодия за 29 юни 2024

Таро хороскоп за 29 юни 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com